Тялото на Пеле да бъде есхумирано, за да бъде направен

...
Тялото на Пеле да бъде есхумирано, за да бъде направен
Коментари Харесай

Поискаха есхумацията на трупа на Пеле заради дело за бащинство

Тялото на Пеле да бъде есхумирано, с цел да бъде изработен ДНК тест на легендата, изиска дамата, която твърди, че е негова щерка.

60-годишната Мария до Сокоро Асеведо нае юрист, който да движи настояването съвсем 5 години откакто заведе дело за бащинство против легендата.

 

Според юриста Маркос Фернандо дос Сантос Соуса първичните проби са били негативни, само че ДНК тест е посочил " огромна опция " за кръвна връзка сред неговия клиент и Краля на футбола. В тази обстановка двамата " нямали различен вид " с изключение на ексхумацията, за " да се реши обстановката ".

 

Пеле, който умря на 82 години на 29 декември 2022 година след интервенция на израстък, признаваше опцията да има още едно дете в своето наследство. Той изискал ДНК тест, само че той не бил извършен преди гибелта му.

 

Пеле имаше публично три брака и 7 деца, в това число и една осиновена щерка. Твърдеше се, че иконата е оставил 17 милиона $ на тайната си дъщеря, откакто цялостен живот отхвърляше, че е неин татко.

 

Мария до Сокоро Асеведо обаче отхвърли, че се интересува от парите по малкия екран в неделя.

 

Тя изясни, че нейната майка по този начин и не споделила на Пеле, че е бременна след къса връзка в Сао Луис в бразилския щат Маранао.

Мария взема решение през 2019 година да търси правата си и поискала ДНК тест. Тогава била камериерка в Сао Паулу.

 

Пеле остави 30% от наследството си на последната си брачна половинка Марица Аоки, 60% - на децата си и 10% - на внуците си. По враме на гибелта му благосъстоянието бе оценено на 78 милиона $.

 

Две от децата му Единьо Насименто и Флавия Кристина са се съгласили на ДНК тест откакто изчели наследството на татко си.

 

Адвокатът на фамилията на Пеле Аугусто Милиоли разгласи, че той ще оспорва ексхумацията на Пеле, тъй като към този момент били направени ДНК проби и те са потвърдили, че Мария не е негова щерка.

 

Пеле получи правосъдна заповед да даде подобен тест през 2022 година Но той не е бил изработен по медицински аргументи. Но съгласно бразилската преса в наследството си е изискал да бъде решен казусът с Мария.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР