Тялото на Павел Антов е намерено в събота в локва

...
Тялото на Павел Антов е намерено в събота в локва
Коментари Харесай

Индийската полиция разследва смъртта на руски политик и приятеля му

Тялото на Павел Антов е открито в събота в локва кръв пред хотела му в източната част на щата Одиша

Индийската полиция проверява неочакваната гибел на богат съветски политик, който съгласно известията е подлагал на критика войната в Украйна, оповестиха управляващите, представени от.

Тялото на 65-годишния Павел Антов е открито в събота в локва кръв пред хотела му в източната част на щата Одиша, където той е бил на отмора с още трима съветски жители.

Смъртта му настъпила два дни откакто различен член на групата, Владимир Биденов, бил открит в безсъзнание след явен сърдечен удар в същия хотел и не могъл да бъде възроден.

Полицията заяви, че преглежда записите от камерите за видеонаблюдение, разпитва личния състав на хотела и чака подробни отчети от аутопсията, само че към този момент няма признаци за непозната виновност.

" Проверяват се всички вероятни версии за гибелта на двамата съветски жители ", съобщи за Агенция Франс Прес началникът на районната полиция Раджеш Пандит.

По думите му инфарктът на Биденов евентуално е бил породен от пиене и вероятно от свръхдоза опиати.

" Засега наподобява, че Антов е паднал инцидентно от терасата на хотела ", добави той.

" Вероятно е бил угрижен от гибелта на приятеля си, отишъл е на терасата на хотела и евентуално е паднал смъртоносно оттова ".

Служителят сподели, че Антов и приятелите му са пристигнали в щата в средата на декември и са посетили няколко места, преди да дойдат в хотела си в Раягада при започване на предходната седмица.

Двама локални чиновници на туроператори, съпътстващи групата, също са били разпитани, дружно с другите двама съветски членове на ваканционната група.

От 2018 година Антов е член на районния парламент на град Владимир на към 180 км източно от Москва, като съставлява партията " Единна Русия " на президента Владимир Путин.

Преди да влезе в политиката, той основава предприятието за преправка на хранителни артикули " Владимирский стандарт ", а през 2019 година е класиран като най-богатия измежду всички парламентаристи и висши чиновници в страната от съветското издание на списание " Форбс ".

През юни съветски медии разгласиха известие в WhatsApp, приписвано на Антов, в което се споделя, че ракетната бомбардировка на Кремъл над Украйна е " тероризъм ".

Антов се включи в съветската обществена медия VK, с цел да отхвърли, че е написал известието, като настоя, че поддържа " специфичната военна интервенция " на Русия в Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР