Тялото на някой, който може да е бил арестуван, беше

...
Тялото на някой, който може да е бил арестуван, беше
Коментари Харесай

Патрулната кола на изчезналия депутат, извадена от река Тенеси с тяло вътре

Тялото на някой, който може да е бил задържан, беше открито, когато патрулна кола на шерифа в окръг Мейгс, Тенеси, беше извадена от река Тенеси, само че зам. е в неопределеност, споделиха чиновници в четвъртък.

Заместник Робърт " R.J. " Леонард беше чут за последно в сряда вечерта, малко откакто арестува някого и беше на път за пандиза. Неговата патрулна кола беше извадена в четвъртък от водата в региона на фериботната рампа на Блайт, сподели основният прокурор Ръсел Джонсън на конференция в четвъртък следобяд. от натиска. Женско тяло, покрито с „ доста тиня “, е намерено на задната седалка, сподели Джонсън.

Джонсън сподели, че чиновниците считат, че тялото е на човек, който Леонард е арестувал и е отвел в пандиза, когато той е чут за последно, само че това не е доказано. Тя не е разпозната.

Никой не е открит на предната седалка, а прозорецът от страната на водача е спуснат. Усилията по издирването не престават, само че Джонсън сподели, че чиновниците „ не считат, че резултатът ще бъде добъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР