Тялото на млад мъж бе открито днес край коритото на

...
Тялото на млад мъж бе открито днес край коритото на
Коментари Харесай

Намериха труп на млад мъж до река край Созопол

Тялото на млад мъж бе намерено през днешния ден край коритото на р. Росенска до созополското село Росен. Трупът бил открит в 9 сутринта, само че не е ясно кой е подал сигналът.
По неофициална информация тялото е на 24-годишният Христо Асенов от с. Росен. Последно следите му се губели от 29 ноември вечерта и околните му почнали търсене.
Трупът на младежа бе откаран за аутопсия в Съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас, с цел да се откри повода за гибелта. От полицията не оповестиха дали по тялото му е имало следи от принуждение, само че униформени отделиха регион в необятен периметър към реката да търсят следи за наличието на различен човек към мястото на нещастието. Разследващи работят по няколко версии като едната е за ликвидиране, само че не изключват и самоубийство или случай с съдбовно рухване край реката.
Преди десетина дни тялото на различен млад мъж бе открит край бургаския квартал Долно Езерово и впоследстиве се оказа, че е ликвидиране. В началото на ноември пък пандизчии откриха натрупа на 30-годишен край рибарското населено място Ченгене скеле.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР