Тялото на Мери било открито пет дни пред Коледа –

...
Тялото на Мери било открито пет дни пред Коледа –
Коментари Харесай

Побеляхме! Прокуратурата Гръмна: Родители Са Я Държали В Клетка За Кучета! Убиха Марийка На 14 Г

Тялото на Мери било намерено пет дни пред Коледа – заровено до останките на по-големия й брат в задния двор на дома на татко им, който работел като Дядо Коледа в търговски център.

Елуин Крокър старши (49г.) работел като Дядо Коледа в търговски център

Мери била забелязана за последно през месец октомври 2018 година, а нейният брат Елуин Крокър младши – през ноември 2016 година Смята се, че момчето е умряло скоро по-късно. Двете деца живеели с татко си, обучавали се независимо у дома и в никакъв случай не били оповестени за изчезнали.

Точната причина за гибелта на децата занапред се открива, само че прокуратурата разполага с задоволително доказателства, с цел да подвигне обвинявания за ликвидиране, прикриване на ликвидиране и свирепост към деца против бащата Елуин Крокър старши (49г.); мащехата Кандис Крокър (33г.); братът на мащехата и техните родители.

Мащехата Кандис Крокър (33г.) и нейната майка

Ставите на Мери били подути, поради изкривената поза, в която била принудена да стои в кучешката клетка. Клетката била държана в кухнята, в фамилната каравана в град Гайтън, Джорджия.

В телефона на татко й разкрили фотография, на която Мери стои пред клетката, изцяло гола, ужасно слаба и изглеждаща на косъм от гибелта.

Властите считат, че по-големият брат на момичето също е бил измъчван и чакат резултатите от здравната експертиза, с цел да издигнат обвинявания на злокобното семейство и за неговата гибел.

Детективите разкриват, че Мери е била удряна с разнообразни предмети от бита, шокирана с тейзър и, когато й разрешавали да яде, слагали в храната й оцет. Къпели момичето затворено в клетката, като го премествали в банята и го пръскали с вода.

Наказанията почнали поради дребни прегрешения, като несъблюдение на домашните отговорности или кражба на храна, написа unicorn.bg. Семейството има още едно дете, 11-годишно момче с церебрална парализа, което разказало на полицията по какъв начин един път са го предиздвикали да удари Мери с тиган, тъй като била взела малко от специфичната храна, нужна за диетата му.

Полицията схванала за изгубването на децата от сигнал, подаден от угрижен родственик. Когато говорили с бащата, в началото той ги излъгал, че Мери е отишла да живее при майка си в Южна Каролина и предложил още купища неистини. В последна сметка най-после признал, че децата са заровени в задния му двор, само че споделил, че бил направил това принуден от жена си.

Той бил гледал по какъв начин щерка му умира и извикал брачната половинка си, с цел да й каже, че е видял „ светлината да изгасва в очите й ”.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР