Тялото на майка на 7 деца беше открито в кола

...
Тялото на майка на 7 деца беше открито в кола
Коментари Харесай

Майка на 7 деца умря по време на секс с непознати в оргия на плажа

Тялото на майка на 7 деца беше намерено в кола без облекла и окървавено. По данни на следствието двама мъже са я влачили до морето, с цел да измият кръвта преди да извикат Спешна помощ.

Един от заподозряните, 42-годишният Ейдриън Етуотър е признал виновността си в непредумишленото ликвидиране на 33-годишната Линет Дели, усложнено от полово принуждение. Пред съда той декларирал: " Даже не можех да си показва, че едни по-яки обятия може да убият човек ", написа The Sun.

Линет Дели е умряла от контузии, получени вследствие на хипотетично полово нахлуване на плажа. Вторият обвинен, 47-годишният Пол Марис обаче не признава това и е попречил следствието.

Във съдбовния ден тримата изпили огромно количество алкохол и почнали да вършат секс върху надувен дюшек в каросерията на камиона на Марис, до момента в който Линет не умряла. Преди да дойдат служителите на реда Марис изгорил окървавените чаршафи и дюшек. Етуотър пък твърди, че не знаел за контузиите на дамата и че на нея ѝ прилошало чак, когато я замъкнали в морето.

Мъжете настояват че Линет непринудено се е съгласила на секс в тройка. Аутопсията е посочила съществуването на метамфетамин и колосално количество алкохол, което значи, че организмът ѝ е бил мощно натровен. Но правосъдните медицински специалисти, откакто са анализирали контузиите по тялото на Линет, са създали извод, че точно нанесените ѝ пострадвания са причина за гибелта.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР