„Мистериозно“ тяло, открито в Аризона през 1996 г., идентифицирано като ветеран от района на Лос Анджелис

...
Тялото на мъж от Калифорния е идентифицирано повече от 27
Коментари Харесай

Тялото на мъж от Калифорния е идентифицирано повече от 27 години след като е намерено в северозападна пустинна зона на Аризона, съобщиха властите във вторник.< /p>

Служители на шерифа на окръг Мохаве казаха, че останките на мъж на възраст между 30 и 40 години са открити близо до Кингман през януари 1996 г. Останките са намерени от двама мъже, които тичат кучетата си и търсят камъни, според DNASolves.

Мъжът, идентифициран сега като Шърман Джордж от района на Лос Анджелис, е починал от огнестрелна рана в главата, бил е погребан в плитък гроб и може да е бил жертва на убийство, казаха служители.

>

„Въпреки многобройните опити на следователите да идентифицират мъжа, самоличността му остава загадка“, според DNASolves.

Това остана така до февруари, когато следователите на шерифа изпратиха ДНК проба на Othram, базирана в Тексас компания за съдебни изследвания.

Използвайки усъвършенствани ДНК тестове, учените идентифицираха мъжа като Джордж , за когото служители на шерифа казаха, че е ветеран от армията, за когото е известно, че често е посещавал пустините в Калифорния и Аризона с приятелите си военни преди смъртта си.

Те казаха, че Джордж е бил отчужден от семейството си, което го е видяло за последно през края на 1994 г. и никога не е бил обявен за изчезнал.

Документите показват, че по време на службата си в армията Джордж е бил разположен във Форт Либърти, Северна Каролина (бивш Форт Браг), според DNASolves.

Всеки, който има информация за случая, се приканва да се свърже с детективския отдел на шерифа на окръг Мохаве.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР