Тялото на Хабибе И., която бе убита в Испания, ще

...
Тялото на Хабибе И., която бе убита в Испания, ще
Коментари Харесай

Връщат в България тялото на убитата в Майорка българка

 Тялото на Хабибе И., която бе убита в Испания, ще бъде върнато в Кърджали при започване на идната седмица, написа 24rodopi.com.

Припомняме, че 36-годишната нашенка бе убита от приятеля си, 37-годишен испански жител, на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка на 15 октомври. След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата.

Хабибе е била известна в града край Арда с галеното " Хабчето “.

" Беше едно красиво, доста усмихнато, слънчево момиче от Кърджали ", споделя пред наш кореспондент за Хабчето някогашен неин сътрудник от кърджалийско заведение. Марио е прострелял нашенката, тъй като тя го зарязала - това излиза наяве от разкази на близки на някогашния боен пред испански кореспонденти.

Испанецът и красивата Хабибе се срещнали през 2018 година в бар в Майорка, където кърджалийката работела като сервитьорка. Заживели дружно преди няколко месеца. Преди към 2 месеца Хабчето споделила, че отива на доктор и повече не се върнала при Марио. Той направил няколко несполучливи опита да се сдобрят, след което ревностният испанец се решил на най-страшното - да убие Хабибе и да постави завършек на живота си.

Нашенци проведоха акцията " Помогнете на фамилията на Хабибе да я прибере вкъщи “. Събраните средства са за превозването на тялото на убитата кърджалийка в родния й край.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР