Тялото на Епстийн беше открито преди седмица в килията му

...
Тялото на Епстийн беше открито преди седмица в килията му
Коментари Харесай

Официално: Ето Я Истината За Мистериозната Смърт На Милионера Изверг Джефри Епстийн

Тялото на Епстийн беше намерено преди седмица в килията му в пандиза в Манхатън, до момента в който чакаше делото си по обвинявания в полов трафик, оповестява Българска телеграфна агенция.

Сампсън съобщи, че мнението й за повода за гибелта е фомирано след " деликатен обзор на цялата информация по следствието, в това число цялостните изводи от аутопсията ".

" Причина: обесване. Начин: самоубийство ", се споделя в изказването, без да се показват повече детайлности в поддръжка на заключението на Сампсън.

Пестеливото на думи публично изказване за заключенията от аутопсията опровергава редица тайни теории - в това число и лансираната от президента Доналд Тръмп - които циркулираха в обществените мрежи за гибелта на някогашния финансов управител.

Миналата събота 66-годишният Епстийн беше открит неподвижен в килията си, след което беше формирано следствие на събитията към гибелта му. На 6 юли той беше задържан и не се призна за отговорен по федерални обвинявания в полов трафик с присъединяване на десетки малолетни девойки, някои от които на по 14 години.

През последните няколко дни в медиите изтичаха детайлности за заключенията от аутопсията. В четвъртък два източника от правоприлагащите органи обявиха пред Ройтерс, че вратът на Епстийн е бил строшен на няколко места, което удостовери написаното в обява на " Вашингтон пост ". За някои това породи въпроси дали не може да става дума за ликвидиране.

През 2008 година Епстийн, регистриран причинител на полови закононарушения, който в миналото разчиташе на Тръмп и някогашния президент Бил Клинтън като другари, се призна за отговорен по обвинявания във Флорида за нелегално заплащане на подрастваща за секс.

В пандиза Епстийн е бил следен да не би да предприеме възможен опит за самоубийство, само че преди гибелта му това наблюдаване било снето, сподели преди този момент източник. На всеки 30 минути двама надзиратели са длъжни да вършат обособени една от друга инспекции на всички пандизчии, само че тази процедура не е била следвана, добави източникът.

Отделно, в сряда екип в пандиза е почнал инспекция, която всъщност е всекидневно деяние при значими събития като гибел на прочут пандизчия.

Главният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар подреди началникът на пандиза да бъде отхвърлен. Той уточни, че в пандиза е имало " съществени нередности ". Отстранени от рбаота са и двама чиновници на пандиза от крилото, в което е бил Епстийн.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР