Тялото на българина бе открито с множество прободни рани на

...
Тялото на българина бе открито с множество прободни рани на
Коментари Харесай

Съдят двама руснаци за убития българин в Кипър

Тялото на българина бе намерено с голям брой прободни рани на 17 ноември в жилището, в който живеел. Полицията получила сигнал от съседи, които съобщили за неприятна миризма, идваща от жилището.

Полицията арестува руснаците Сергей Кириянов и Андрей Овсянников. 57-годишният Овсянников е упрекнат в непредумишлено ликвидиране, а 49-годишният Кириянов е упрекнат в оказване на помощ при осъществяването на закононарушението.

Областният съд в Ларнака подреди през вчерашния ден Овсянников да остане в ареста, а Кириянов бе освободен с условия.

Полицията задържа Андрей Овсянников на 19 ноември. Той призна, че е умъртвил българина. В показанията му се споделя, че той и жертвата са били другари и в нощта на убийството дружно с Кириянов са били в жилището на българина, където тримата са пиели алкохол.

Според Овсянников до убийството се стигнало след скандал, стартират от българина. Обвиняемият твърди, че българинът почнал да буйства и нападнал двамата руснаци, като по този начин блъснал Кириянов, че той примрял. Българинът е взел нож, с който желал да намушка Овсянников, след което руснакът взел различен нож, с който намушкал съперника си три пъти в гърба и два пъти в стомаха . При следващия опит на българина да го нападне, руснакът го намушкал в гърдите, се споделя още в показанията на Овсянников.

След убийството, Овсянников оказал помощ на припадналия си съотечественик да се свести и двамата избягали от жилището.

Процесът за убийството ще стартира на 12 януари 2018 година
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР