Тялото на американския актьор Матю Пери не е престояло дълго

...
Тялото на американския актьор Матю Пери не е престояло дълго
Коментари Харесай

Тялото на Матю Пери не е престояло дълго в джакузито, преди да бъде обявен за мъртъв

Тялото на американския артист Матю Пери не е престояло дълго във водата , преди да бъде открит мъртъв в джакузито в дома му в събота, заяви ДПА, базирайки се на полицейски източници в Лос Анджелис.

Това значи, че 54-годишната звезда от сериала „ Приятели “, който е бил самичък, когато е умрял в дома си в квартала " Пасифик палисейдс " на Лос Анджелис, не е прокиснал дълго във водата, преди първите спасители са стигнат до мястото на случая, както заяви уеб сайтът Ти Ем Зи.

Асистентът на Пери, който той бил изпратил по задания, откакто играл пикълбол по-рано същия ден, дошъл в резиденцията вечерта и го намерил неподвижен. Официалната причина за гибелта към момента не е открита .

Въпреки че токсикологичният отчет ще бъде подготвен чак след шест седмици, в жилището на петкратно номинирания за „ Еми “ артист, който искрено разказваше за злоупотребата си с алкохол и опиати, не са открити неразрешени субстанции.

Властите са разкрили антидепресанти и медикаменти срещу тревога , както и медикамент за хронична обструктивна белодробна болест , която визира дишането. Намерени са също по този начин лепенки и дъвки „ Никорет “, което допуска, че Пери, който е бил дълготраен пушач, се е опитвал да откаже цигарите.

В неделя правосъдният доктор на окръг Лос Анджелис заяви, че аутопсията към този момент се отсрочва.

Миналата година, до момента в който промотираше записките си „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “ Пери показа, че се надява да бъде запомнен повече с това, че е помагал на другите , в сравнение с с функциите си, с които е очаровал света от екрана.

„ Най-хубавото при мен, несъмнено, е, че в случай че някой пристигна и ми каже: „ Не мога да спра да пия, можеш ли да ми окажеш помощ? “, мога да отвърна с „ да “ и да направя нещо по въпроса “, сподели той пред медиите през ноември предходната година и добави: „ Искам това, а не „ Приятели “, да е първото нещо, което се загатва за мен и ще пребивавам до края на живота си, с цел да го потвърдя. “
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР