Тялото му е открито в 7:30 часа местно време днес,

...
Тялото му е открито в 7:30 часа местно време днес,
Коментари Харесай

Скандалният Магнат Джефри Епстийн Се Самоуби В Килията Си!

Тялото му е намерено в 7:30 часа локално време през днешния ден, съобщи BBC. Повече детайлности за събитията на случилото се към този момент не се прецизират.

Ей Би Си напомня, че преди две седмици Епстайн е направил опит да се обеси в килията си и е бил открит да лежи в съвсем без схващане на пода. Тогава бе откаран в болница и положението му бе нормализирано. По-късно Епстийн бе върнат назад в килията си.

66-годишният Джефри Епстайн бе богат управител на хедж фондове, който в миналото е бил другар с някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, английския принц Андрю и настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Той беше арестуван на 6 юли т. година на слизане от частния си аероплан в Ню Джърси по обвиняване за трафик на малолетни девойки и полова употреба, част от която е осъществена на личния му о-в Литъл Сейнт Джеймс, наименуван от американските медии Острова на разврата.

Арестът на мултимилионера стана след нов обзор на в миналото защитаваното в загадка съглашение, което финансистът сключил с прокуратурата. През 2008 година той се е признал за отговорен пред съда във Флорида по обвинявания, че е подтиквал и доставял за проституция лица на възраст под 18 години. Споразумението тогава постави завършек на следствие, което можеше да докара до пожизнен затвор за Епстайн. Вместо това той беше наказан на 13 месеца затвор и трябваше да заплати компенсации на десетки от тогавашните си жертви.

Съгласно повдигнатото му по-рано тази година обвиняване, Епстайн е плащал на девойките, с цел да вършат секс с него, след което ги заставял да му търсят други жертви, които той - по сведения на свидетелка - прехвърлял и на другари и познати. Някои от девойките били единствено на 14 години. Епстийн отхвърляше обвиняванията и пледира непорочност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР