Тялото има четири зони на парите. Едната от тях е

...
Тялото има четири зони на парите. Едната от тях е
Коментари Харесай

Ако имате проблем с парите, вашето тяло ще ви разкрие какъв!

Тялото има четири зони на парите. Едната от тях е обвързвана с метода на приемането на пари, другата – с това по какъв начин ги давате, третата – по какъв начин ги спестявате, четвъртата – със способността ви да ги превърнете в благосъстояние.

Първа зона, приемане на пари – врат

Оценете състоянието на врата си. Можете ли да го завъртите свободно без напрежение и пукане? Ако е по този начин, тогава можете елементарно да виждате другите способи за получаване на пари.

Вратът е зона от възможности и независимост на избор! Свободен, преносим, лек, вратът демонстрира, че всичко е наред с избора ви. Виждате за себе си доста благоприятни условия за развиване на събития и не виждате проблеми в смяната на сюжетите на живота си. Приемате лесно себе си и другите хора. Лесно вършиме взаимни отстъпки. Изразявате свободно своите мисли и усеща. Лесно изразявате личното си мнение. Свободният врат придава жизнеспособност на тялото, а на самия човек – скорост на реакция.

Хората със скован врат наподобяват наведени. Това е погледът на подчинения офицер или боец.

Анализирайте финансовите си сюжети. Може би сте упорити и недоверчиви, постоянно се съпротивлявате. Напълно ли сте запленени от една финансова скица, в която започвате интензивно да влагате всичко?

Втора зона, предоставяне на парите – Ръце

Нищо чудно, че казват, че парите изтичат през пръстите ви. Представете си, че някой ви подава пачка с пари. Протегнете се и си я вземете. Как ще извършите това? Преценете напрежението в ръката си. Къде го усещате?

В китката? За вас има значение по какъв начин се дават парите, кой ги дава, с какви думи. Отдавате голямо значение на ритуализма при приемането на пари. Ако не ви харесва по какъв начин ви дават парите, даже можете да откажете да ги получите.

В предмишницата? Трудно ви е да взимате решения за пари. Трудно взимате пари, мъчно ги давате, трудно пазарувате и инвестирате. Преди да решите нещо, мислите 10 пъти и често поради това губите. „ Който не рискува, не печели “ – помнете това и парите ще се изсипят в ръцете ви.

В рамото? Трудно ви е да получавате пари в живота си. Можете да ги вземете, само че започват допълнителни прочувствени страдания. Може би сте от тези, които имат вяра, че парите са мръсотия, която скапва индивида. Подсъзнателно се дистанцирате от тях. Парите винаги са на прага ви, само че ги пропускате. Помислете за това, тъй като може да им омръзне да стоят там и какво ще вършиме тогава?

Как давате пари? С необятно придвижване на ръката си – вие сте великодушен и убеден човек. Държите ги близо до себе си и изчаквате, до момента в който самият човек протяга ръка към тях – не сте сигурни, че тези пари би трябвало да бъдат дадени. Може би сте плахи, не доста самоуверени и трудно се разделяте с парите.

Трета зона, икономисване на пари – стомах и таз

Нищо чудно, че богаташите постоянно се показват като дебели хора с огромен стомах. Но големият корем е в това време знак, че човек има доста страхове. И страховете не ни позволяват свободно да управляваме парите. Страхът от загубата на благосъстояние се проявява в лакомия. И по този начин, какво да вършим?

Мекият, само че не пълен, стомах, свободните придвижвания на таза, грациозната походка, като тези на ориенталските танцьорки и танцьори, ни свидетелстват за човек, който е доволен от живота, знае по какъв начин да се любува на всеки миг и не се комплексира по отношение на увеличението на благосъстоянието му. Ето за какво, в случай че желаете пари, ходете на ориенталски танци.

Любопитно е, че една от зоните на неразумното струпване са паласките. Хората, които са алчни, особено тези, които са алчни за парите на други хора, имат паласки. А тези, които елементарно се разделят с парите и умерено ги харчат за другите хора, нямат проблем с тази част от тялото.

Четвърта зона, увеличение на благосъстоянието – Крака

Колкото по-силни са краката, толкоз по-лесно е човек да построи богатство. Дом, стабилен бизнес, мощен приход, първокласни артикули. Цялата тази принадлежност към този момент не са пари, а благосъстояние.

За да поддържа богатството си, човек би трябвало да стои крепко на краката си. Ако имате слаби крака, постоянно се спъвате, имате инцидентни, нелепи фрактури, имате разширени вени или всевъзможни други болести на краката, всичко това демонстрира, че нямате стабилност и може би се страхувате.

Вижте още: Само избрани хора имат тези букви на дланта

Научете се да стоите крепко на краката си. Работете върху походката си на победител. Стъпвайте на целия си крайник, пружинирайте в коленете и прехвърляйте телесното си тегло на опорния крайник. Спрете да ходите на високи токчета, до момента в който не се научите да чувствате сигурност под краката си. През лятото ходете боси по-често по земята. Укрепете краката си и установете изгубена връзка със земята.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР