Тялото е най-добрата антена за предаване и приемане на информация,

...
Тялото е най-добрата антена за предаване и приемане на информация,
Коментари Харесай

Тялото подсказва, ако сте с грешния партньор

Тялото е най-хубавата антена за предаване и приемане на информация, която комуникира на три равнища – физическо, ментално и прочувствено. Тo няма да ви излъже, изключително когато става въпрос за вашите усеща към други хора. Понякога е задоволително едно придвижване с веждите, с цел да разбере сътрудникът ви всичко, написа woman.bg. За жал, поради непрекъснатия стрес, суетата и паниките не обръщаме задоволително внимание на сигналите, с чиято помощ тялото ни дава подсказки в една или друга обстановка. Добре ще е да ги запомните, с цел да си облекчите живота. Например, в случай че мъжът до вас не е този, от който имате потребност, тялото сигурно ще ви подскаже това. Ето няколко сигурни признака:
1. Затворени пози
Ако нееднократно сте забелязвали, че до момента в който поддържате връзка с колегата си, сте със скръстени ръце или си държите ръцете в джобовете, краката ви са компактно събрани, а раменете отпуснати, значи нямате интерес към този диалог. Много е допустимо и самият събеседник да не ви влече.
2. Свиване на персоналното ви пространство
Дори и когато сте по отношение на различен човек, вие би трябвало да запазите персоналното си пространство. Ако ви се постанова да се откажете от някакви свои проекти, с цел да угодите на колегата, време е да се замислите. Не можете да подчините целия си живот на един човек, би трябвало да имате време за себе си и свои лични ползи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР