Тялото е най-добрата антена за предаване и приемане на информация,

...
Тялото е най-добрата антена за предаване и приемане на информация,
Коментари Харесай

Тялото винаги ще ви подскаже, че сте избрали погрешния партньор

Тялото е най-хубавата антена за предаване и приемане на информация, която комуникира на три равнища – физическо, ментално и прочувствено. Тo няма да ви излъже, изключително когато става въпрос за вашите усеща към други хора. Понякога е задоволително едно придвижване с веждите, с цел да разбере сътрудникът ви всичко. За жал, поради непрекъснатия стрес, суетата и паниките не обръщаме задоволително внимание на сигналите, с чиято помощ тялото ни дава подсказки в една или друга обстановка. Добре ще е да ги запомним, с цел да си облекчим живота. Например, в случай че мъжът до вас не е този, от който имате потребност, тялото сигурно ще ви подскаже това. Ето няколко сигурни признака:

1. Затворени пози
Ако нееднократно сте забелязвали, че до момента в който поддържате връзка с колегата си сте със скръстени ръце или си държите ръцете в джобовете, краката ви са компактно събрани, а раменете отпуснати, значи нямате интерес към този диалог. Много е допустимо и самият събеседник да не ви влече. Защо тя е на 32 и към момента е девствена Еротичният господ - мъжът, който всяка жена би трябвало да срещне Какво желаят новите мъже: похвали, да ги търсите и да се цупят

2. Свиване на персоналното ви пространство
Дори и когато сте по отношение на различен човек, вие би трябвало да запазите персоналното си пространство. Ако ви се постанова да се откажете от някакви свои проекти, с цел да угодите на колегата, време е да се замислите. Не можете да подчините целия си живот на един човек, би трябвало да имате време за себе си и свои лични ползи.

3. Склонност към самоубеждение
Здравите любовни връзки не изискват разбор и непрекъснато удостоверение на правилността на вашите дейности. Започнете ли да се убеждавате сами себе си, че постъпвате вярно, запазвайки връзката си, значи към този момент имате подозрения.

4. Емоционално безсилие
Вие ще сте постоянно наслади, прочувствени и енергични, в случай че имате верния човек до себе си. Всичко ще е тъкмо противоположното, в случай че сте в нездрава любовна връзка. Тогава ще изпитвате постоянно незаинтересованост, отмалялост и прочувствено безсилие.

5. Ниска самокритика
Вашият в действителност съвършен сътрудник постоянно ще ви оказва помощ да си повишите самооценката, по тази причина с него ще се чувствате уверени в себе си. Ако пък непрекъснато се съмнявате в себе си и в дейностите си, доста е евентуално повода за това да е безконечното неодобрение на колегата ви.

6. Ако не се усмихвате уединено
Само като си помислите за обичания си и за скорошната ви среща с него, на лицето ви би трябвало да изгрее усмивка. Ако е престанала да изгрява, когато сте уединено, време е да преразгледате връзките си. Можете да заблудите приятелите и познатите си, че сте прелестна влюбена двойка, само че тялото си не можете да излъжете.

Ако сте забелязали у себе си най-малко два от описаните нагоре признаци, замислете се какви вероятности има връзката ви. Всички желаеме да бъдем щастливи с определения си сътрудник и да споделяме откровени усеща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР