Тялото е нашият храм и грижата за него никога не

...
Тялото е нашият храм и грижата за него никога не
Коментари Харесай

Игра с награда от Dove: Обгърни се с мекота и аромат

Тялото е нашият храм и грижата за него в никакъв случай не е суетност, а поддръжка на това само кътче, където душата ни в действителност се усеща вкъщи си.

Горещото лято и морските талази са доста великодушни откъм занимания и положителни мемоари, само че не са благосклонни към положението на кожата ни. Често през лятото кожата е суха, груба, жадна, като че ли неглижирана в името на трупането на загар и хубави фотоси.

С тази статия-игра с Dove желаеме да те подсетим да не забравяш да се грижиш за кожата си с обич, внимание и деликатност и да й даваш това, от тя има потребност.

Ето какво е то:

Ласка

 iStock/Getty Images

Знаеш ли, че когато докосваш кожата си, се отделят ендорфини и се чувстваш по-добре? Затова и от време на време е хубаво да се къпеш без гъба, единствено с малко душ гел, пенест на дланите.

Докато деликатно обтриваш всеки сантиметър от тялото си, благодари му че е толкоз прелестно и че ти служи правилно.

Ще се изненадаш какъв брой по-освежена и заредена ще се почувстваш след подобен себеутвърждаващ душ.

Грижа

 iStock/Getty Images

Кожата е най-големият орган в нашето тяло и има потребност от поддръжка, тъкмо както всички други органи. А по какъв начин поддържаме тялото? Лесно - с задоволително вода и разнообразно меню от плодове, зеленчуци, риба, ядки и хубаво месо.

Когато поддържаш тялото си крепко, добре хидратирано и заредено с витамини, кожата ти също ще сияе здрава и витална.

Няколко капки луксозен мирис

 Dove

Защо толкоз държим на хубавите аромати? Не единствено тъй като идват от продукти с потребни за кожата съставки, а и тъй като ароматът самичък по себе си има благотворни изгоди върху прочувственото ни положение.

Такъв е и нашият въпрос - сложен:

Посочете единствено един правилен (за вас) отговор и участвайте в томболата! Наградите са 10 комплекта Dove душ гел включващ 2 бр. 250 мл. Deeply nourishing и Rejuvenating.

Виж цялостните условия на играта  .

Успех!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР