Тялото е намерено в двора на Румънската църква, една от

...
Тялото е намерено в двора на Румънската църква, една от
Коментари Харесай

Падане отвисоко причинило смъртта на издирваната Биляна

Тялото е открито в двора на Румънската черква, една от версиите е самоубийство

Падане отвисоко е евентуалната причина за гибелта на търсената млада майка Биляна Петрова. Това са посочили първичните огледи, оповестява БНР. Не е изключено и да става дума за самоубийство.

По информация на bTV тялото е открито в двора на Румънската черква, намираща се в региона на Централните хали. На мястото тече оглед. Има екипи на Спешна помощ, полиция и криминалисти.

Биляна е била в хостел на ул. " Пиротска ". Следствените дейности на място не престават. Иззети са записи от камерите, разпитват се очевидци.

Младата жена беше оповестена за изчезнала от мъжа си на 15 октомври, който подал сигнал в Пето районно ръководство в София.

31-годишната Биляна е майка на две деца, едното от тях е бебе. Близките ѝ споделиха, че е страдала от следродилна меланхолия, а последните дни, преди да изчезне, положението ѝ се влошило.

Вчера тя била с другарка, свекърва си и дребното си дете в дома си. Тревожността ѝ се засилила. Приятелката ѝ извикала Спешна помощ и с кола за спешна помощ са закарали Биляна до Центъра за психологично здраве.

Там тя била съпроводена от фамилен другар. Той излязъл от кабинета за минути и когато се върнал, лекарката споделила, че Биляна е избягала, написа bTV.

Центърът се намира наоколо до Централните софийски хали. Тялото на дамата е намерено на 750 метра оттова.

Работата по случая продължава.

Източник: Dir.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР