Тялото беше ексхумирано през 2016 г., но следователите отново не

...
Тялото беше ексхумирано през 2016 г., но следователите отново не
Коментари Харесай

Тялото, открито в езерото преди 24 години, е идентифицирано като беглец от ФБР

Тялото беше ексхумирано през 2016 година, само че следователите още веднъж не съумяха да го разпознават. След това през 2023 година щатската полиция на Кентъки стартира партньорство с Othram Inc, частна криминалистична лаборатория, която е профилирана в правосъдна геология.

Те откриха родственик на неидентифицираното тяло, което разреши на следователите да разпознават останките като принадлежащи на Паръм.

Щатската полиция на Кентъки споделя, че Пархам е бил задържан на 21 ноември 1998 година по обвинявания в обезчестяване на малолетна. Той беше освободен под гаранция и в никакъв случай не се яви на датата на съда.

„ През 1999 година Паръм живееше във Форт Смит, Арканзас. По това време Паръм чакаше правосъден развой по разнообразни престъпни обвинявания. През март 1999 година Пархам изчезна и се смяташе, че е напуснал региона в опит да избяга от правосъдното гонене, ” сподели KSP.

“ФБР получи спомагателни обвинявания за господин Пархам и организира настоящо следствие на неговия местоположение. Досега изгубването на Паръм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР