Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край

...
Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край
Коментари Харесай

Татуировка като на Емил Боев има върху тялото, открито в езеро край Перник

Тяло на млад мъж бе намерено, изплувало от езеро край пернишкия квартал „ Бела вода “. Предполага се, че то е на изчезналия 25-годишен Емил Боев. Тялото е закарано за аутопсия и следва да бъде изяснена самоличността. По тялото е открита диря от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място, написа bTV.

То е било изхвърлено наоколо до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „ Бела вода “, когато е видяно от служащи.

Докато не се създадат експертизите, не може да се каже сигурно, че трупът е на Боев. Аутопсията ще каже повода за гибелта. Роднините на 24-годишния мъж също ще бъдат извикани, с цел да го разпознаят.

 ГЕРБ/СДС

По неофициална информация тялото е разложено, само че поради студа не в напреднала фаза.

Емил Боев бе в неопределеност 62 дни, откакто изчезна по време на фестивала “Сурва ”. Той оставил телефона си, който бил без батерия, в колата и излязъл на открито. Било към 3 часа през нощта. За последно бил сниман от камера в покрайнините на Перник. Оттогава следите му се губеха. Неговите близки проведоха огромно търсене в града, в което се включиха и доброволци. Бе оповестена и премия от 100 000 лв..

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР