Тяло на мъж е открито в Костенец, на метри от

...
Тяло на мъж е открито в Костенец, на метри от
Коментари Харесай

Ново убийство: Откриха мъртъв съсед на издирвания Стоян Зайков

Тяло на мъж е намерено в Костенец, на метри от къщата на търсения за ликвидиране Стоян Зайков.
Намериха мъртвец на мъж в къща, на метри от вкъщи на търсения Стоян Зайков в Костенец Зайков се търси към този момент шести ден от полицията по съмнения, че е умъртвил брачната половинка си
42-годишният мъж е живеел самичък. След сигнал на негов родственик, че няма връзка с него, е открит от полицията – мъртъв, с огнестрелна рана в брадата.

Снимка: btvnovinite.bg
Как е осъществено убийството ще стане ясно след съдебно-медицинска експертиза, забелязан е последно през вчерашния ден жив в 18 часа, изясни Наталия Николова от Окръжната прокуратура в София.

Убитият е бил разпитан преди дни, след другото ликвидиране, това на Милена Шишкова, в Костенец. Трети братовчед е на търсения за него Стоян Зайков.

Снимка: btvnovinite.bg
Няма данни за планове погубен мъж да е имал връзки с убитата преди дни жена. И съседите му схванаха след идването на полицията за убийството. Те настояват, че не са чули изстрели.

Ивайло Иванов - основен секретар на Министерство на вътрешните работи, насочи апел към хората, в случай че имат сигнал да не подхващат дейности сами, а да алармират, като ще останат анонимни.

Снимка: bTV

Блокадата в региона и издирването на Стоян Зайков не престават. Той се търси към този момент шести ден от полицията. Вчера бяха претърсени покрайнините към Перник, след сигнал, че е видян в района.

38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно положение, покрай дома ѝ на 10 май сутринта. Предположенията са, че причинител на убийството ѝ е точно някогашният ѝ сътрудник – Стоян Зайков, на 43 години.

Това, което се знае за хипотетичния причинител на закононарушението е, че е престъпно проявен, излежавал е присъда и доста добре познава региона на Костенец.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР