Тяло на мъж е изплувало рано тази сутрин в района

...
Тяло на мъж е изплувало рано тази сутрин в района
Коментари Харесай

Ужас на плажа в Бургас! Вълните изхвърлиха тяло на мъж, цялото в татуси

Тяло на мъж е изплувало рано тази заран в региона на Северния плаж. Опасното море погълна втора жертва за последните 12 часа.

Рано тази заран на бургаския плаж е изплувал мъртвец на мъж, оповестява Флагман.бг, базирайки се на очевидци на случая.

Тялото било извадено в региона на първи пост на Северния плаж, към бар „ Сакса”.

Огромна покруса! Стана ясно кой е младият мъж, удавен от мъртво течение зад хотел в Приморско

Към 6-7 часа служащите, които почистват плажа, се натъкнали на ужасяващата находка. Веднага звъннали на незабавен номер 112. На място дошъл полицейски патрул, а малко по-късно кола за спешна помощ е откарала тялото за аутопсия.

Полагат се старания за определяне на самоличността на удавника. Мъжът е на забележима възраст към 50-60 години, на лявата ръка имал татуировка. Той е бил добре облечен, поддържан, брадата му била подстригана на катинарче, показват от пресцентъра на полицията.



От МВР-Бургас приканват жители, разполагащи с някаква информация, по отношение на самоличността на мъжа, да оповестят неотложно на тел 112 или в най-близкото районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи.



Остава мистерия обаче каква е повода за случая. Униформените работят по няколко версии, в това число и тежко закононарушение.

Снощи към 19 часа рисковите талази в Приморско погълнаха 27-годишният Петър Найденов от Пловдив. Течението сега е много рисково. „ Дори до колене да влезеш, можеш да се удавиш. Бъдете внимателни”, предизвестяват спасители.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР