Тяло на жена е намерено в района на пречиствателна станция

...
Тяло на жена е намерено в района на пречиствателна станция
Коментари Харесай

Приятели на Алена Щерк намериха женско тяло, проверява се дали е тя

Тяло на жена е открито в региона на пречиствателна станция до Батановци, край Перник - по пътя за Радомир. Според Българска национална телевизия близки настояват, че панталонът, с който е обута, дава отговор на този, с който е била облечена изчезналата IT специалистка Алена Щерк, оповестява Българска национална телевизия.

Според БТВ точно Щерк е откритата. 

Нова ТВ оповестява, че другари на оповестената за търсене Алена са разкрили женското тяло.

По-рано денем близки на IT специалистката се проведоха да я търсят без значение от Министерство на вътрешните работи.

Мястото е отцепено от полиция и сега оперативно-следствена група и правосъдни медици пътуват натам, с цел да стартират оглед.

По непотвърдена информация на 27 май в дома на дамата, се е задействал паник бутон. Пристигналите на място полицейски екипи не са открили опит за щурм.

Няколко часа по-късно децата на дамата са подали сигнал, че тя е изчезнала.

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в кв. „ Бояна ”.  „ Тя е била забелязана в четвъртък вечерта на ул. „ Солунска ”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с облекла. Било е вечерта към 21 ч. и е изглеждала обезпокоена и забързана ”, сподели пред Нова ТВ Любомир Методиев, който е непосредствен неин другар. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР