Тяло на 36-годишен баща на две деца беше открито след

...
Тяло на 36-годишен баща на две деца беше открито след
Коментари Харесай

Откриха тяло на мъж във вентилационната система на колеж в САЩ

Тяло на 36-годишен татко на две деца беше намерено след един месец търсене. То е открито във вентилационната система на колежански спектакъл в Мичиган.
Полицията е извикана поради зловонна миризма, проникваща в центъра за театрални изкуства на учебното заведение. Униформените наблюдавали миризмата до вентилационната система, където разкрили тялото на 36-годишния Джейсън Томпсън. На 25 октомври той липсващ от жилището на сестра си Шелби, който се намира на по-малко от километър.
Преди да бъде открит в неделя вечер, фамилията му е разлепило в квартал „ Клинтън Тауншип ” листовки с апел за информация. „ Джейсън беше обичан от доста хора и фамилията му претърпя доста през последния месец, до момента в който той беше в неопределеност ”, написа братовчедка му Кариса Томпсън и добави: „ Джейсън беше татко на две прелестни деца - Килиан и Киара. Той беше наследник, чичо, брат, братовчед, само че най-важното е, че беше обичан от фамилията и приятелите си и ще ни липсва ”.
Охранителна камера в жилището на Шелби е снимала момента, в който той изчезва, излизайки с черни панталони, спортни обувки и качулка. Семейството му оповестява за изгубването му на 1 ноември и стартира серия от ежедневни позвънявания до лечебни заведения, правосъдни лекари, затвори и полицейски ръководства в опит да го открият. „ Никога през живота си той не е оставал без контакт със фамилията ни за повече от 24 часа, нито един път ”, написа Шелби във Фейсбук.
Томпсън има богато престъпно досие, в това число деветгодишна присъда за въоръжен обир през 2008 година, а по време на изгубването си е бил в изпитателен период за машинация на дребно. Говорителката на колежа Джийн М Никол съобщи пред NBC, че мъжът не е имал връзка с учебното заведение, само че не може да каже по какъв начин е получил достъп до постройката за театрални изкуства, защото следствието продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР