Тяхната цел е ефективно и интегрирано да обменят необходимата информация,

...
Тяхната цел е ефективно и интегрирано да обменят необходимата информация,
Коментари Харесай

Топ 5 интелигентни джаджи, които заслужават място във вашия дом

Тяхната цел е дейно и интегрирано да обменят нужната информация, с цел да обезпечат вашата сигурност, комфорт и опция за цялостен надзор. Тези устройства могат да се командват отдалечено от компютър, смарт телефон или таблет, без значение къде се намирате. В допълнение, те ви сигнализират за всевъзможни събития, за които би трябвало да знаете.
За създаването на многочислените им функционалности са съчетани няколко системи, като контролери, гласови асистенти, „ умни “ ключове и платформи, посредством които да бъдат основани персонализирани решения, отговарящи на всички условия и потребности на потребителите.
Не инцидентно остарялата сентенция споделя: „ Моят дом е моята цитадела “! С такива съвременни устройства можете да оградите дома си от злосторници и да си осигурите мечтаното успокоение.
5 смарт джаджи, които са нужда за дома №1: Смарт ледник със сензорен екран
Иновативният ледник на е екипиран с огромен интерактивен екран, на който можете да гледате видео, да слушате музика, да търсите предписания и да управлявате останалите си умни устройства вкъщи. Екранът се задейства със сензорно или гласово ръководство.Той може да се ръководи и от смарт телефона на потребителя посредством мобилно приложение, с което се контролира температурата на другите хладилни отделения. Можете също да разглеждате наличието във всяко поделение. Не пропускайте да ревизирате офертите, които могат да ви дават опцията да се сдобиете с подобен смарт ледник на по-ниски цени.
№2: Многоцветна крушка KL130 
Многоцветната крушка ви предлага да изберете цвят на осветлението според от мотива и настроението си. При това можете да регулирате нейната бляскавост, с цел да създадете по-приятна атмосфера в помещението. Крушката е снабдена с функционалността „ автоматизирано бяло “, която сама контролира яркостта според от количеството естествена светлина. Можете да управлявате осветлението от разстояние посредством вашата Wi-Fi мрежа или да го програмирате автоматизирано да светва и изгасва в избрани часове.
№3: Кафе машина с Wi Fi
Интелигентната, ръководеща се от смарт телефон и таблет, ви разрешава да получите обичаното си кафе в стремежи час на деня по ваша команда от смарт телефона си. Единственото, което би трябвало да извършите е, да заредите кафе машината с чиста вода и висококачествено кафе на зърна, и тя ще се погрижи за останалото, в това число и за смилането на кафето. Тази джаджа несъмнено е подобаващ избор за снабдяване на сутришно кафе в забързаното всекидневие. 
№4: Устройство за надзор на храненето на домашния любим
Това устройство работи с приложението и е съвършено решение за домове, където се отглеждат домашни любимци. След авансово програмиране и конфигурация на времето за хранене, размерът на порциите и съставките, според от данните на животното, устройството ще подава в точния момент нужната храна, тъй че вашият домакински любим да не остане нито гладен, нито прехранен.
№5: Интелигентен тв приемник Akai LES-32D83M
Този нов новаторски артикул, работещ по Android OS, разрешава да гледате на екрана фотоси и клипове от твърдия диск, като вътрешната памет е с размер 4 GB. Включена е опция за свързване към наземна и кабелна телевизия. Сред особеностите на тв приемника са 1299 канала, директна LED-подсветка, прогресивно сканиране и стерео тон с два високоговорителя. Полезни са и функционалностите отбрана за детето и таймер за сън.
Надяваме се, че нашите оферти за смарт джаджи вкъщи са ви харесали. Предстоящият дава отлична опция на българските консуматори да се обзаведат с интелигентни джаджи от някоя от изброените категории и в същото време да спестят пари от покупката.
Подарете си някое от тези улеснения през идните коледни празници за един по-уютен дом!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР