Тягостното очакване за спечелване на трофей от Бразилия най-накрая видя

...
Тягостното очакване за спечелване на трофей от Бразилия най-накрая видя
Коментари Харесай

Felicitaciones! Бразилия е шампион на Копа Америка!

Тягостното очакване за продобиване на трофей от Бразилия най-сетне видя своя край. „ Селесао” победиха на Копа Америка 2019, на която конкуренция бяха домакини, откакто надвиха в нервния заключителен мач против Перу с 3:1 на митичния стадион в Рио де Жанейро – „ Маракана”. Бразилците отвред бяха считани за безспорен любимец, още повече след триумфа с 5:0 над „ инките” в груповата фаза, но перунаците демонстрираха сериозен отпор на „ селесао”.

Първият гол в Рио падна след тъкмо четвърт час, когато Евертон бе оставен непокрит и от близко откри резултата. В 44-ата минута обаче ветеранът в състава на Перу Пауло Гереро бе прецизен след дузпа, само че в добавеното време на първата част Габриел Жезус за повторно даде задатък на „ златистите”. Именно от воин в виновник съумя да се трансформира нападателя на Манчестър Сити, откакто в 70-тата минута си изкара червен картон, само че две преди края на постоянното време резервата Ричарлисон осъществя дузпа, осъществена против Евертон, с цел да остави трофея в ръцете на Бразилия за девети път и първи от 2007-а година насам.

​БРАЗИЛИЯ - ПЕРУ 3:1

1:0 Евертон (15')

1:1 Пауло Гереро (44'-дузпа)

2:1 Габриел Жезус (45+3')

3:1 Ричарлисон (88'-дузпа)

Иначе Тите подрежда своите в скица 4-3-3, като не прави нито една смяна на фона на триумфа против Аржентина преди броени дни. Нападението е водено от Габриел Жезус, Роберто Фирмино и Евертон, като тримата ще се върят в офанзивни позиции, както в хода на шампионата.

Se liga na escalação da #SeleçãoBrasileira para o jogo de daqui a pouco!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР