Тя заяви, че очаквано служебното правителство ще се използва от

...
Тя заяви, че очаквано служебното правителство ще се използва от
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Правителството на Стефан Янев е гарант за стабилност и сигурност

Тя съобщи, че предстоящо служебното държавно управление ще се употребява от съперниците на президента в опит да ерозират поддръжката в него. „ Вярвам, че хората правят оценка голямата отговорност, която пое президентът със съставянето на два служебни кабинета “, уточни Йотова.

Като най-хубавия метод дефинира вицепрезидента решението на президента за избори 2 в 1 от позиция на икономисване на средства. „ Трябва да се направи доста сериозна осведомителна акция, с цел да не препятстват машините конституционното право на всеки да направи своя избор “, уточни Илияна Йотова и прикани жителите да бъдат не просто слушатели и фенове в акциите, а дейни коментатори.

Вицепрезидентът е уверена, че след изборите ще има повече диалогичност и единодушие, както и съответни оферти по 4-5 незабавни цели за България. „ Аз ще се стремя да бъда част от това съгласие и от постигането на оптимален публичен консенсус по незабавните ограничения, които би трябвало да предприемем във връзка със здравната и икономическата рецесия “, съобщи Йотова. Тя разяснява и ниското равнище на имунизирани българи, като посочи, че това е въпрос на персонален избор, само че „ не направихме задоволително, с цел да убедим повече хора, че това е метод да се преборим с вируса “.

„ Политическата завист би трябвало да отстъпи пред разсъдъка, в случай че желаеме да я има България “, акцентира Йотова и разяснява, че макар нажежените пристрастености в последните два къси живота на Народното събрание, в него се е върнал политическият спор, който „ бяхме не запомнили в продължение на години “. „ Парламентът беше трансфорат в гумен щемпел на решенията на Министерския съвет на Борисов “, уточни тя.

Вицепрезидентът ще разяснява задълбочено политическия план на Кирил Петков и Асен Василев, когато се запознае с неговата стратегия и реши дали той ще е центристката партия, от която България от дълго време има потребност. Йотова не има вяра в размиването на границите сред ляво и дясно. Според нея поръчката за смяна е обвързване и отговорност. На въпрос дали президентът бабува на този план, вицепрезидентът отговори: Ако Радев трябваше да прави партия, щеше да я направи по различен метод. Илияна Йотова акцентира, че контактува със структури на Българска социалистическа партия в цялата страна и никой не й е декларирал терзанията си в тази връзка.

На въпрос по какъв начин се дефинира кой е честен и кой не, Йотова съобщи, че за нея честно ръководство се състои от хора, които нямат какво да крият, работят транспарантно, в полза на болшинството, а не на малко на брой, и „ знаем защо се харчат нашите пари “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР