Тя започва да се снима в реклами като дете, но

...
Тя започва да се снима в реклами като дете, но
Коментари Харесай

Какво се случи с Ясмин Блийт: Edna холивудска красавица, която оцеля след най-страшната битка


Тя стартира да се снима в реклами като дете, само че всички я познават най-добре с ролята на Каролайн Холдън в хитовия сериал „ Спасители на плажа “.

През 90-те по всичко проличава, че Ясмин Блийт я чака дълга и сполучлива актьорска кариера, само че нещата претърпяват трагичен поврат. И наподобява коренът на всичките ѝ проблеми е тежката взаимозависимост, която е коствала кариерата и даже живота на не една и две звезди.
 Ето по какъв начин се трансформираха актьорите от „ Спасители на плажа “  Ето по какъв начин се трансформираха актьорите от „ Спасители на плажа “  Ето по какъв начин се трансформираха актьорите от „ Спасители на плажа “  Ето по какъв начин се трансформираха актьорите от „ Спасители на плажа “
Ясмин Блийт се бори със злоупотребата с вещества като метод да не помни проблемите си и това мощно повлиява на живота и кариерата ѝ.

Самата актриса приказва искрено за използването на опиати в есе за Glamour през февруари 2003 година Там тя признава, че е правила неточности и приказва за компликациите да остане трезва:

„ Така че съзнателното опитване да се въздържа от опиатите в този момент е част от живота ми и постоянно ще бъде. Но аз съм щастлива да направя това, което би трябвало. “

Тогава тя е решена да направи нужните промени в живота си и се пробва да извлече наслаждение от простите неща.
 Kрасавицата от  Kрасавицата от  Kрасавицата от  Kрасавицата от
Ясмин е уволнена от „ Спасители на плажа “ поради използването на опиати

Може би най-голяма вреда върху кариерата ѝ е уволнението от сериала поради използването на опиати. В изявление за Esquire от 2012 година сценаристът Дъглас Шварц приказва за това по какъв начин пристрастяването на звездата  е основало проблеми и за сценаристите и продуцентите да работят с нея.

„ Имахме един проблем с Ясмин Блийт, която употребяваше опиати по това време, и се справяхме с това, че Ясмин не се появяваше и имаше компликации в персонален проект. Ето за какво я оставихме да напусне шоуто: тъй като беше прекомерно мъчно да се оправя с нея в даден миг. "

Самата Блийт също е коментирала проблемите във връзката, за които Шварц загатва, пред Glamour: „ Кокаинът облекчаваше проблемите, които към момента имах с приятеля ми. С кокаина не мислех за проблемите. Не усещах болежка. “

Ясмин Блийт се обръща към опиатите, когато стартира да „ губи религия в любовта “

В есето си за Glamour актрисата разкрива провокациите, през които е минала във връзката си с предприемача Пол Серито. Двамата се срещат в рехабилитационен център в Малибу. От момента, в който стартират да се срещат, връзката им е от разстояние, защото Блийт постоянно работи в Сан Франциско, до момента в който Серито остава в Лос Анджелис.

 Ясмин Блийт Getty

В даден миг Блийт стартира да слага под въпрос вярата си в любовта

„ Чувах за хора, които са основани един за друг; желаех да бъда от тях. Бях изтощена да се усещам засегната. Губех религия в любовта. Просто желаех да се усещам добре още веднъж. И знаех елементарен метод да изпитам това възприятие. “

За Блийт това значи да се върне към кокаина. Този път използването на опиати води до съществени здравословни проблеми.

Феновете и околните на Ясмин Блийт не са наясно с всички проблеми, с които се е сблъсквала по време на пика на славата си. Тя става занаятчия в прикриването.  Лекар открива, че използването на опиати е довела до гангрена.

„ Имах зараза, която изцяло разяде вътрешността на носа ми “, написа Блийт.

Ако не се лекува, инфекцията може да доближи до мозъка ѝ и да я убие. И въпреки че по това време се пробва да стане трезва, смъртоносната връзка с опиатите се възобновява единствено шест седмици след диагнозата.

Поведението на Ясмин Блийт разрушава сърцето на татко ѝ

Въпреки всичко Ясмин има опора и поддръжка в лицето на татко си. Именно той ѝ оказва помощ да разбере какъв брой значимо е да се избави.

През 2001 година, когато татко ѝ я взима от летище в Лос Анджелис, е покъртен от това, което вижда.

„ Той ме погледна и стартира да плаче. Каза, че наподобявам като черупка от себе си ", спомня си тя. „ Това беше първият път, когато в действителност осъзнах по какъв начин влияя на другите. “

А още по-ужасното е, че деградацията на Ясмин се случва пред очите на целия свят.

„ До края на 1999 година стопирах да наподобявам на себе си “, признава тя. „ Аз съм едро момиче, с извивки и закръглено, само че бях изгубила мекотата си. Приятелите ми споделиха, че наподобявам на извънземно, че очите ми са изпъкнали от лицето ми. “

Мениджърите ѝ се пробват да прикрият същинската причина за смяната във външния ѝ тип, само че несполучливо.

Медиите разнищват безмилостно проблемите на Ясмин Блийт със зависимостта. Папараците я следват съвсем непрекъснато.

 Ясмин Блийт Getty

В допълнение към проблемите ѝ с опиатите и обсебеността на медиите от продължаващите промени във външния ѝ тип, Ясмин Блийт се пристрастява към онлайн извършването на покупки и харчи хиляди долари едновременно . Шопингът като че ли стартира да замества опиатите като нейна нова фикс идея.

„ Купувах си всевъзможни красиви неща, само че в никакъв случай не излизах. Забравете парите, които харчех за опиати – можех да похарча безусловно $5000 до $10 000 за една нощ, пазарувайки в мрежата! Бях захласната. Пазаруването беше неотложно задоволство. Точно като медикаментите “, признава тя пред Galmour.

Много малко хора наподобяват по същия метод в този момент, както преди 20 години, тъй че вторачването на медиите във външния тип на Ясмин Блийт е в прочут смисъл изненадващо.
 Kрасавицата от  Kрасавицата от  Kрасавицата от  Kрасавицата от
Да, тя не наподобява по този начин, както в „ Спасители на плажа “. Но е оживяла след дълги години битка с опиатите, през днешния ден е на 55 и избира да стои надалеч от светлината на прожекторите.

През 2020 година тя още веднъж притегли вниманието на медиите, като беше снимана да разхожда кучето си в Южна Калифорния.

Ясмин се е отдръпнала от публичното внимание и доста малко се знае за живота ѝ сега.

Автомобилна злополука избавя връзката със настоящия ѝ брачен партньор

Сватбата на Ясмин с Пол Серито, две години откакто тя го среща в рехабилитационен център, се състои в Санта Барбара през 2002 година Интересното е, че една година преди този момент двойката взе участие в автомобилна злополука в Детройт.

В резултат на случая Блийт е задържана за владеене на кокаин, което за следващ път влиза в заглавията в медиите. Това води до следващата рехабилитация на актрисата, само че и избавя връзката ѝ с Пол.

„ С Пол говорихме за брак и го искахме повече от всичко, само че бях научила, че не мога да имам опиати и обич по едно и също време. Наркотиците стават най-хубавият ти другар, твоят ухажор, твоите родители – те стават всичко за теб. Единствената причина, заради която Пол и аз сме дружно през днешния ден, е, че имахме някаква божествена интервенция: този случай. "

През 2021 година Блийт се завърна към актьорството с присъединяване във филм, наименуван „ Whack the Don “. В комедията взе участие и Ричард Грико, с който Блийт преди този момент е имала връзка (другите ѝ известни някогашни гаджета са Матю Пери и Дон Джонсън).

Днес Ясмин Блийт и Пол Серито към момента са женени повече от две десетилетия по-късно и тя не държи да получава медийно внимание, а просто да е щастлива и здрава.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР