Тя влезе да тренира във фитнеса по бански и събра

...
Тя влезе да тренира във фитнеса по бански и събра
Коментари Харесай

Има ли срам? Есил Дюран тренира гола

Тя влезе да тренира във фитнеса по бански и събра погледите на мъжете в залата. Плажното облекло е изрязано, тъй че да не скрие нищо от задните й елементи. Това държание не приляга на годините й, възмущават се в мрежата.

Певицата показа фрагментите в „ Инстаграм “ по какъв начин върти педали по голо дупе. " В живота няма нищо безплатно..но борбите ни носят скъпи блага " – написа тя под фотографията, с което желае да изтъкне, че тренира интензивно. Тя се намира в известна фитнес верига на морския бряг. Дори когато почива не се отхвърля от спорта, напряко се е вманиачила. Е, не може да се отхвърли, че се радва на стегната фигура и младите й колежки и завиждат. За сметка на това пък няма нито един шлагер от години.

„ Вари я, печи я, такава си остава “, „ Тоя свят изтрещя! Всичко е единствено голотии “, „ На годините ти не трябва “- възмущават се под фотографията почитатели. На нея пък никак не й пука.

Есил Дюран се хвали, че има персонален треньор. Тя върти изправена педалите и споделя, че това е формулата за изваяно до  съвършенство дупе.  Спазва и хранителен режим.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Есил Дюран „ Инстаграм “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР