Тя вижда червено. Тейлър Суифт скочи от мястото си и

...
Тя вижда червено. Тейлър Суифт скочи от мястото си и
Коментари Харесай

Вижте разгорещената реакция на Тейлър Суифт, след като нейният приятел Травис Келс беше бутнат по време на играта Chiefs срещу Patriots

Тя вижда алено.

Тейлър Суифт скочи от мястото си и стартира да крещи, откакто гаджето й Травис Келс беше бутнат и падна по време на победния мач на Канзас Сити Чийфс против Нова Англия Пейтриътс.

Излъчването на NFL светна към артиста на „ Blank Space “, който можеше да бъде забелязан да крещи „ f—k “ в отговор на рухването по време на мача във Фоксбъро, Масачузетс, неделя.

По време на играта, тайт ендът беше бутнат от корнербека на Пейтриътс Майлс Брайънт, преди наподобява да се спъне, когато футболът мина около него.

Не е ясно дали Kelce е флопнал, което е термин за случаите, когато футболист съзнателно се плонжира, с цел да получи наказване от другия тим.

Въпреки че Тейлър стана постоянна на футболните мачове на Kelce, откогато започнаха да се срещат, това е първият мач, на който музикалната икона участва дружно с татко си Скот.

Келче и бащата на певицата „ Lavender Haze “ и преди са имали време да прекарват време дружно, когато отпътуваха за Южна Амери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР