Тя вече спечели Love Island и шокира публиката на Dancing

...
Тя вече спечели Love Island и шокира публиката на Dancing
Коментари Харесай

ITV Celebrity Brother регистрира Ekin-Su да влезе в къщата след раздялата на Davide

Тя към този момент завоюва Love Island и шокира публиката на Dancing on Ice, като се гърчеше в близост в костюм, който надали имаше.

Сега Ekin -Su Culculoglu е подготвена да превземе риалити малкия екран още един път, откакто подписа за рестартирането на Celebrity Big Brother единствено дни откакто се раздели с нейния другар на Love Island Davide Sanclimenti. Вероятно тя ще прекара известно време в къщата дружно с чичото на принцесата на Уелс Гари Голдсмит, за който се твърди, че е в договаряния за страхотна договорка.

По-малкият брат на майката на Кейт, Карол Мидълтън, той е сигурно ще потвърди спорно сключване. Когато шоуто се завърне по ITV2 през март – след петгодишно спиране – Ekin-Su също ще живее дружно със съдията на Strictly Come Dancing Шърли Балас, някогашната звезда на TOWIE Джоуи Есекс и някогашния арбитър на X Factor Луис Уолш.

29-годишната хубавица от турски генезис закупи популярност през 2022 година, когато тя и италианецът Давиде бяха определени за победа в „ Островът на лю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР