Тя вече излиза само по женски или в компанията на

...
Тя вече излиза само по женски или в компанията на
Коментари Харесай

Натали Трифонова зарязана от гаджето си


Тя към този момент излиза единствено по женски или в компанията на други двойки, само че до нея няма мъж. Гаджето на Трифонова е чужденец и сега няма опция да идва при нея, с цел да прекарват дните си дружно. Блондинката мъчно приема обстоятелството, че не може да се вижда в изгората си, с която имат връзка към този момент повече от година.

Приятелят на Натали няколко пъти й предлага тя да се реалокира при него, само че дългокраката хубавица е безапелационна, че няма да загърби кариерата си в България. Откакто двете влюбени гълъбчета са разграничени, връзката на Трифонова е в застой. Отношенията сред нея и приятеля й охладняват с всеки минал ден, написа " България през днешния ден ".

Синоптичката е наясно, че сходна връзка от разстояние е обречена на неуспех. Близки на хубавицата даже предсказват, че тя в най-скоро време като нищо ще остави младежи. Натали пробва да се утеши с купони и излизания с другари, само че по погледа й проличава, че страда за обичания.

Любовта сред Натали и гаджето й бе на върха си през лятото. Тогава двойката прекара няколко сантиментални почивки в Будва и Гърция. След тях русокоската се похвали на приятелките си, че към този момент познава човек, с който желае да сътвори семейство.

Момичето, което ни споделя времето, мисли даже и за деца, защото годинките си вървят. Многото задължения на обичания й обаче може да сложат завършек на любовния им романс. Преди време из медийното пространство се тиража информацията, че Трифонова има спекулация с някогашния футболист на " Левски " Антонио Аниете. " Новината " бе изрично опровергана от Натали, която изясни, че има мъж в живота си, само че той не е испанският футболист.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР