Тя вече е добавила към банковата си сметка 40 000

...
Тя вече е добавила към банковата си сметка 40 000
Коментари Харесай

Ето Колко Ще Гушне Алекс Сърчаджиева От „Игри На Волята“

Тя към този момент е добавила към банковата си сметка 40 000 лева – това е хонорарът й за присъединяване в плана. Тя упорствала да получи сумата в задатък и продуцентите са съобразили с нейното предпочитание.

Актрисата, която през зимата претърпя трагичната загуба на брачна половинка си Иван Ласкин, получила всичките си дължими заплати доста преди старта на шоуто в ефир. Още през юни в сметката й постъпила мечтаната сума.

Нико Тупарев направил огромен жест към Сърчаджиева, като я поканил да бъде водеща на най-новия му план. Той приел всички условия на почернената Алекс с вярата, че по този метод ще й помогне да си стъпи на краката след загубата на Иван. От обкръжението на Алекс споделят, че след финала на последния сезон на „ ВИП Брадър ” тя разчитала само на заплатата от театъра, която по никакъв начин не е огромна.

„ Аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората. Това е призрачен сън, от който желая да се събудя, желая той да е до мен. Мъчно ми е, че щерка ни ще пораства без таткото, към който бе доста привързана и който доста обича “, проплака Сърчаджиева седмици след загубата на брачна половинка си, написа „ Уикенд “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР