Тя участва в кулинарното шоу Черешката на тортата и показа

...
Тя участва в кулинарното шоу Черешката на тортата и показа
Коментари Харесай

Наталия Кобилника: Мразя мазни и миризливи ...

Тя взе участие в кулинарното шоу " Черешката на тортата " и сподели кулинарни умения, само че на фона на останалите от звездната компания - Евгени Минчев, Кали, Дидо от Д2, не се класира на челно място. Известният сексолог и водеща в уеб риалитито " Сладки свалки " Наталия Кобилкина през днешния ден описа за своя опит с кулинарията. Кобилника описа, че свързва детството си с канелата, защото майка й правила страхотни сладкиши. " Дава ми чувство за уют и топлота. Понякога я поставям в чая или я прибавям към греяно вино и пиша нови публикации и книги. Това тъкмо мe въодушевява ", споделя тя, представена от vesti.bg.

Запитана какво в никакъв случай няма да й омръзне да яде и да готви, Наталия призна, че това е пастата с настърган кашкавал.

На въпрос кое е най-екзотичното ядене, което е опитвала и къде, тя отвърна: Буболечки в Тайланд! Но в случай че би трябвало да съм почтена, единствено ги помирисах, не ми стигна кураж да ги опитвам. Но в Тайланд доста обичат такива неща.

Водещата призна, че най-омразната й храна е мазно свинско или агнешко месо. " Не обичам мазни и миризливи храни ", посочи сексоложката.

Като най-мързеливата и бърза рецепта, която постоянно става, тя дефинира омлета: " Две яйца, малко мляко, сода и сол слагате на парещ тиган с краве масло. Става приказка за 3 минути ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР