Тя твърди, че Радостин Василев е излъгал кога за последно

...
Тя твърди, че Радостин Василев е излъгал кога за последно
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Браво, Радостине - направи второто самопризнание: „Аз съм безпрекословно луд!”

Тя твърди, че Радостин Василев е излъгал по кое време за последно се е виждал с Радев
От профила във Facebook на Соня Колтуклиева

Радостин Василев, в един противен от всяка позиция скандал, намесва два пъти детето си: на конференцията в петък сподели, че бил си лежащ и оставил таблета на запис, тъй като има възпитаник, който става рано в понеделник; в този момент по Българска национална телевизия изясни, че е употребявал таблета на сина си. Това е паническо търсене на меродавност на изказванията му, които са много съмнителни.

Ей, да се набъркват децата в политически баталии е извънредно и не е мъжкарско! Знам, Радостине, че на всичко си кадърен, с цел да се пробуташ във властта.

Пази това невръстно дете, в случай че го обичаш, не го използвай за болните си упоритости. Защо фокусираш внимание върху него? Майка му, с която сте разграничени от 2021 година, е възмутена от това.

Апропо, не може записът да е изработен на таблет непосредствено - тъй като щеше да има видео, само че въпреки това няма метод скритом да се прави запис на Zoom - това се вижда от всички. Радостин Василев е поставил записващо устройство на колоните на таблета. Знаел е, че прави запис за шантаж.

Когато непоносим споделя, че се е отвратил от някого, какъв брой непоносим би трябвало да е той?!

Запомнете думите на Радостин Василев за “законност ”, драги фенове. Ще ви ги напомня. Радостин Василев има обвиняване от СГП по чл.143 от Наказателно-процесуален кодекс, остана без депутатски имунитет. Прокуратурата и КПКОНПИ проверяват контракти, подписвани по времето, до момента в който той е министър на младежта и спорта.

“Ти би трябвало да си почтен с българския гласоподавател ”, невротично и патетично съобщи Радостин Василев по Българска национална телевизия.

А ти по кое време беше почтен?! Когато агитираше за “Има подобен народ ” в акцията за 45-я, 46-я и 47-я парламент или когато агитираше за “Продължаваме смяната ” в акцията за 48-я и 49-я парламент?

Когато искаше да вкарваш Кирил Петков в пандиза за декларация с погрешно наличие или когато се прегръщаше с него?

Когато величаеше Слави Трифонов или когато разгласи, че мафията е пробила в Има Такъв Народ?

Еххх, отново излъга, Радостине! Видял си се за последно с президента Радев в резиденция “Бояна ” на публично събитие през май 2022 година. А на вечерята по-късно, до момента в който си седял до Десислава Радева? А на срещата в президентството, поради която ме предложения на 3 юни 2022 година в Министерството на спорта, с цел да ми се похвалиш и да разкажеш за диалога, който вместо 20 минути, траял час и половина?

“Закодирано е при нас измяната! ” Браво, Радостине - през днешния ден направи второто признание, след това от 13 юни 2022 година: “Аз съм категорично вманиачен! ”

Предателството към “Промяната ” въобще не е доказателство, че не са взимани пари от отцепниците от Има Такъв Народ. Кирил Петков в този момент мълчи, че в дома на Радостин Василев на 10 юни 2022 година, е поставян въпроса за пари, за 500 000 евро на разколник, както сподели на 16 март 2023 година, в изявление с мен, очевидецът Георги Георгиев. Може и на това да му пристигна редът, когато стартира да се разплита заверата.

… Радостин Василев “изпра ” Бойко Борисов. Без да желае. Защото е упорит хитрец, който не сортира средства за задачите си. И не мисли за следствията. Действа като махленски бияч, на който нещо са отказали. На него персонално - да стане министър на спорта, с цел да замете следите отпредѝ и да си извърши обещанията към едни известни хора.

Очаквам, като най-успешният политически състезател на терена, Бойко Борисов да се възползва от това осветление на шарлатаните. Засега единствено ГЕРБ може да ги бие на изборите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР