Тя твърди, че наскоро е получила съобщение от брат си.

...
Тя твърди, че наскоро е получила съобщение от брат си.
Коментари Харесай

Това, Което Се Случи Не Може Да Се Опише! Майкъл Джексън Се Появи, Завърна Се От Отвъдното!!!

Тя твърди, че неотдавна е получила известие от брат си. Майкъл Джексън си отиде от този свят на 25-ти юни 2009-та година поради несъразмерната приложимост на сънотворни и обезболяващи, написа разкрития.ком. А в този момент сестра му споделя, че той й изпраща специфични послания от отвъдното. Латоя твърди, че светлините в пространствата, където се намира, примигват по чудноват метод.

„ Това е той. Знам, че няма връзка с инсталацията. Те трептят и когато това се случи знам, че Майкъл е близо “, споделя сестрата на Джексън.

Сестрата на Майкъл Джексън не е единствената, която твърди, че има връзка с отвъдното. Съвсем скоро Шарън Стоун също сподели, че има такава връзка. Тя показа, че отишла до парадайса и се завърнала назад. Там актрисата видяла свои другари. През 2001-ва година Шарън претърпява мозъчен кръвоизлив. Тогава Стоун се среща със гибелта очи в очи. След това актрисата се завръща на този свят и споделя какво е видяла. 58-годишната актриса изяснява по какъв начин е видяла бяла светлина. „ Някак си влязох в тази превъзходна бяла светлина “, изяснява актрисата.

Щарън не споделя детайлности към случая. Но той радикално трансформирал живота й. След него актрисата гледа на живота с други очи. Актрисата се учила да върви отначало, както и да приказва. В отвъдното актрисата се срещнала с някои свои другари, които от дълго време били умряли. „ Срещнах остарели другари, които ми бяха доста скъпи “, споделя Шарън.

Майкъл Джексън се свързва със сестра си от отвъдното сн. kurir.mk

„ Стана за секунда, след което, още веднъж се върнах в тялото си “, спомня си актрисата. След събуждането си Стоин има вяра, че гибелта не е наказване, а е подарък, които всеки получава в края на пътя си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР