Тя тук има куче, има си живот, работа и любим

...
Тя тук има куче, има си живот, работа и любим
Коментари Харесай

Това Обяснява Толкова Много! Веднага, След Като Е Излязла От Комата Юлия Скрипал Е Направила Нещо Много Необичайно!

„ Тя тук има куче, има си живот, работа и обичан човек ”, сподели Виктория Скрипал пред публицистите. „ В тази обстановка, обърнете внимание, че каквото и да става, никой не може да я отбрани. Нито една страна не може да подсигурява нейната сигурност ”, добавила тя.

Вестник „ The Sunday Times ” пък писа, че на Юлия и Сергей Скрипал ще бъдат препоръчани нови самоличности и нов живот в Америка, с цел да бъдат защитени от нови опити за ликвидиране. Юлия обаче желае да се прибере в Русия.

Според уеб страницата mir-press.com близки до Юлия настояват, че тя е провела няколко секрети диалога. Веднага откакто излезнала от кома тя звъняла в Център за образование на кучета в Подолск, написа разкрития.ком. Там се намира нейният домакински любим. Юлия звъннала, с цел да попита по какъв начин е той.

Кучето на Юлия, което се споделя Нуар и е мелез, се намира в този Център за образование на кучета откогато тя отпътувала да види татко си през март. След като тя и татко й бяха отровени, незнаен човек платил за неговия престой там.

Юлия Скрипал водила скришен диалог незабавно след комата

Юлия звъняла няколко пъти в центъра, с цел да попита по какъв начин е домашният й любим и даже помолила да не го дават на никого до момента в който се върне и го прибере. Директорът на Центъра за образование на кучета удостоверил, че дъщерята на Скрипал е звъняла и е разговаряла със чиновници от центъра, само че не и с него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР