Тя стана известна като жената - котка, но Джоселин Уилденщайн

...
Тя стана известна като жената - котка, но Джоселин Уилденщайн
Коментари Харесай

Пълен шаш! Жената - котка Джоселин Уилденщайн е неузнаваема (Смайващи снимки)

Тя стана известна като дамата - котка, само че Джоселин Уилденщайн е толкоз изменена, че напряко няма да я познаете. 82-годишната дива си пусна фотоси с най-новия си обичан, който е на 55 години. И колкото и филърите да скриват действителната й възраст, факт е, че лицето й е доста надалеч от това на 82-годишна жена.

 

Джоселин, която е известна с манията си по пластичните интервенции, години наред безусловно плашеше потребителите с лицето си. Резултатите от най-новите пластични корекции също са смущаващи. Милиардерката, има очи на китайка, и скули на " Терминатор ". Отделно от това, устните й умерено могат да конкурират тези на родните фолк певици.

 

82-годишната дива обаче не се смущава от това, че наподобява като ходеща " реклама " на пластичната хирургия и самоуверено показва новата си визия скривайки всичко зад тонове грим. Нейният избраник Лойд Клайн, който е на 55 години, наподобява още по-смущаващо и от нея.

 

За последно Уилденщайн беше забелязана с ново лице през 2022 година, когато изглеждаше извънредно смущаващо поради корекцията си. Сега обаче тя очевидно е употребила специфичен театрален грим, с който наподобява съвсем безупречно. Макар и със смущаващо лице.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР