Тя спечели тази надпревара и беше преизбрана за губернатор, преди

...
Тя спечели тази надпревара и беше преизбрана за губернатор, преди
Коментари Харесай

Подходът на Ники Хейли към абортите се корени в най-ранните й дни в политиката на Южна Каролина

Тя завоюва тази конкуренция и беше избрана отново за губернатор, преди да служи като дипломат на някогашния президент Доналд Тръмп в Организация на обединените нации. Сега тя се състезава с Тръмп като единствената жена, кандидатстваща за републиканската президентска номинация. И в първична конкуренция, оживена от въпроси за бъдещето на достъпа до аборти в Съединени американски щати, Хейли съживява персоналния виц, който би разказала в Южна Каролина - съвсем буквално.

„ Аз съм безапелационно за живота, не тъй като Републиканската партия ми споделя, а тъй като брачният партньор ми беше осиновен и аз пребивавам с тази благословия всеки ден “, сподели тя пред аудитория в Ню Хемпшир през май.

Хейли притегля вниманието в конкуренцията за републиканската партия с апелите си за „ консенсус “ по отношение на абортите, необикновен звук в акция, в която републиканците, които се надяват на Белия дом, постоянно избират да акцентират желанието си да се борят с президента Джо Байдън и други демократи. Нейните поддръжници споделят, че тя е заложила на пореден метод от най-ранн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР