Тя слезе на пистата и навлезе на терена, когато всичко

...
Тя слезе на пистата и навлезе на терена, когато всичко
Коментари Харесай

Сабрина на Ериксен - необикновената футболна съпруга

Тя слезе на пистата и навлезе на терена, когато всичко се случи. Камерите я уловиха и бе мъчително човек да гледа тъгата ѝ, тъй като тя е може би най-близкият човек в живота на Кристиан Ериксен - Сабрина Квист Йенсен.

Появи се на терена, до момента в който играчите на Дания бяха заобиколили своята звезда. Не ѝ разрешиха да го види от близко, по тази причина плачеше на няколко десетки метри от него. Беше утешавана от капитана Симон Кяер и вратаря Каспер Шмайхел.

Впоследствие отпътува дружно с него към болничното заведение, където към този момент видя своя обичан в схващане и съумя да беседва с него.
 Бързата реакция на Симон Кяер и основния арбитър избавили живота на Ериксен
Бързата реакция на Симон Кяер и основния арбитър избавили живота на Ериксен

Браво!

Навсякъде по медиите и обществените мрежи я назовават негова брачна половинка, само че няма публично удостоверение за брака посред им. Като че ли обаче това няма значение. Кристиан и Сабрина са дружно, без значение дали са правно обвързани, или не. Познават се от дълго време, а към този момент имат и две прелестни дечица.

Ериксен и Сабрина се познават още от дребни, само че едвам през 2012-а стартират да излизат.

" Познаваме се отдавна, само че сме дружно от скоро - признава датчанинът преди години в изявление за Gazetta dello Sport. - Сабрина изиска да си направя татуировка (за момента, в който стартират да излизат - б.а.), само че аз отхвърлих, защото не одобрявам татуировките. "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР