Тя скочи на тези, които с поведението и бездействието си

...
Тя скочи на тези, които с поведението и бездействието си
Коментари Харесай

Камелия посече Азис: Време беше да запее на живо!

Тя скочи на тези, които с държанието и бездействието си уронват престижа на известния род. Според русата изкусителка, която е част от журито на „ Гласът на България “, в действителност е огромен проблем това, че медиите и публиката са залети от пиар материали за хора, които не вършат нищо значително.

„ Но за тях се чете непрестанно. Количеството убива качеството. В България задачата на доста реализатори е да се приказва за тях, а какво оферират, не е толкоз значимо. Та нещата са малко изкривени “, акцентира устатата певица.

Другият проблем в сектора е, че доста реализатори не престават да пестят силите си и да отхвърлят да пеят онлайн на свои участия, написа „ Уикенд “. Камелия и различен път е изтъквала това, поради което в този момент добави възторга си от Азис, който се изявява със личен бенд: „ Радвам се, че Азис да вземем за пример стартира още веднъж да пее онлайн и в действителност се разрасна “.



По този метод тя загатна, че дълго време сътрудника се изявявал на плейбек. Именно с неглижирането на представянето си по клубни изяви Азис загуби огромна част от уговорките си у нас и се принуди да търси работа в някогашни съветски републики и Анадола.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР