Тя ще ви даде втори, трети, четвърти и дори пети

...
Тя ще ви даде втори, трети, четвърти и дори пети
Коментари Харесай

Ще съжалявате, ако изпуснете такава жена

 жена-плаче

Тя ще ви даде втори, трети, четвърти и даже пети късмет, дори в случай че не го заслужавате. Дори знаейки какъв брой неприятно сте се държали с нея в предишното, тя ще продължава да вижда във вас нещо хубаво.

Ще й причинявате болежка всякога с лъжите си, само че тя въпреки всичко ще ви елементарни. Тя ще ви подари своето доверие и почитание без значение какъв брой пъти сте я предавали в предишното.

Тя ще се приспособи към вас даже в случай че вие не вършиме същото за нея. Отменяйки вашите срещи, ще й разбиете сърцето, само че тя в никакъв случай няма да покаже, че се сърди. Няма да ви вини, даже и да сте отговорни.

Такава жена няма да чака от вас извинения, тъй като ще са доста редки и неискрени. Но в тези редки случаи, когато въпреки всичко се извините, тя ще одобри извинението, въпреки да не е длъжна. Тя ще вложи максимума във вашите връзки, защото откровено счита, че си заслужавате.

Винаги може да разчитате на нея. Винаги ще бъде на ваша страна. Винаги може да разчитате на нейната поддръжка и отбрана и не е значимо, че не може да й отговорите със същото. Тя ще бъде с вас и в наслада, и в тъга. Дори да е заета, постоянно ще откри време за вас, тъй като не желае да ви разочарова.

Такава жена в никакъв случай няма да ви кара да чакате. Ще отговори незабавно щом може на известията ви, тъй като не желае да играе игрички с вас. Тя ще бъде същинска с вас, тъй като не обича да се преструва. Тя ще направи всичко допустимо, с цел да бъде елементарно с нея. Ще бъде великодушна и ще ви даде всичко, което има, без да желае нищо в подмяна.

Тя ще ви обича макар че вие в никакъв случай не демонстрирате какъв брой цените любовта й и в никакъв случай не я обичате задоволително. Игнорирайки своите потребности, тя ще се опита да ви направи по-добър.

Тя е подготвена да изгори поради любовта и ще направи всичко допустимо, с цел да ви защищити от болката. Винаги знаете какво усеща, тъй като в никакъв случай не крие страстите си.

Тя ще подлага на критика себе си и ще се счита за недостойна за мъж като вас, когато в действителност вие сте недостойни за жена като нея. Ще съжалявате, в случай че изпуснете такава жена, само че истината е, че на нея ще й е надалеч по-добре без вас!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР