Тя шокира аудиторията си с признанието, че се е превърнала

...
Тя шокира аудиторията си с признанието, че се е превърнала
Коментари Харесай

Невена Цонева стана екстрасенс и общува с мъртвите

Тя шокира аудиторията си с признанието, че се е трансформирала в екстрасенс и може да комуникира с покойниците. Някои хора даже се съмняват в истинността на изказванията й и допускат, че това е просто метод да притегли внимание към своя подкаст и да завоюва пари.

 

И до момента в който някои й имат вяра и наблюдават изявите й, то има и такива, които са безапелационни, че Невена единствено ръси празни приказки, защото хората с сходна заложба не бият тъпана. Една от зрителките даже споделя, че колкото да съумяла да я изтърпи.

 

В своя канал гласовитата брюнетка споделя, че е страдала от латентна туберкулоза. В този случай човек дълго не знае, че е инфектиран и няма признаци. Болестта обаче може да се задейства под въздействието на неподходящи фактори. При Невена се стигнало до такава степен да отключи проблеми със сърцето. Имала доста интензивен пулс, не можела да диша, дори лежала в кардиологична болница. Докато се откри точната диагноза и се предприеме вярното лекуване, минало много време.

 

Вследствие на болестта Невена влошила връзките с мъжа си – барабаниста на „ Ку-ку бенд ” Венелин Венков. Те са дружно от 15 лета и имат наследник Александър, който се роди през 2016 година Изпълнителката споделя, че в този интервал с колегата й имали прочувствени проблеми, тъй като тя станала прекомерно сензитивна и усещала всяка отрицателна осцилация. За благополучие към днешна дата, са съумели да преодолеят рецесията.

 

Когато открила, че има заложба, Невена се тормозила, че може да изгуби разсъдъка си. Венко също се стреснал, че благоверната му е напът да се смахне. Сега обаче я подкрепял и дори приказва наедно с нея за духове и полтъргайсти.

„ Те са на всички места към нас и даже са по-живи от нас! ”, безапелационна е певицата. Тя споделя с детайлности, че преди време в къщата им имало дух на 15-16-годишно момче, което носело доста тежка сила. По това време синът на изпълнителката бил още бебе и непрестанно плачел. „ Децата усещат по-добре от възрастните им имат очи за невидимото ”, разяснява Цонева. Наложило се да поръси всички огледала със светена вода, с цел да се отърве от душата нахалник и да възстановява атмосферата в дома си.

 

Невена няколко пъти се е сблъсквала със гибелта на близки хора. Когато била 13-годишна, умрял обичаният й дядо Иван. С него не били кръвни родственици, тъй като той бил втори брачен партньор на баба й, само че доста се обичали. Възрастният човек си отишъл от този свят след боледуване, но певицата не страдала и не потънала в тъга, както се очаквало. Още тогава тя осъзнавала, че това не е същинският край. Била уверена, че някъде оттатък душата продължавала да съществува. После неведнъж сънувала дядо си и усещала наличието му.

 

Години по-късно умряла и бабата на Невена. Тогава към този момент певицата била отключила дарбата си, а в дома й почнали да се случват странни неща. Наблюдавала разбъркване на предмети, ненадейно изключване на осветлението и смяна в работата на електроуредите. Изпълнителката обаче още веднъж не се стреснала, а с няколко ритуала насочила душата към светлината.

 

Най-травмираща била загубата на татко й, който умря през 2020 година от Ковид-19. Часове по-късно Невена трябваше да се качи на сцената на шоуто „ Маскираният артист ”, където влезе в ролята Булката. Екипът бил квалифициран тя да се откаже, само че макар траура, Цонева не се сломила. Тя извърши шлагера „ Никога не стига ” на Джени Линди и по-късно сподели, че го е посветила на баща си.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР