Тя се влюбва много лесно, но също толкова лесно и

...
Тя се влюбва много лесно, но също толкова лесно и
Коментари Харесай

Най-добрите партньори за жената Близнаци

Тя се влюбва доста елементарно, само че също толкоз елементарно и минава, като оставя след себе си неразумно куп разрушени сърца. Това обаче не я визира прекалено много прочувствено, тъй като е в непрестанно търсене на любовта на живота си. когато се влюби същински, тя може да бъде привързана и вярна, само че и ревностна.
За нея романтиката е единствено една игра и тя няма да бърза да се обвърже съществено, до момента в който не почувства, че към този момент е подготвена за това. Нейният сътрудник би трябвало да е добър събеседник и слушател - успее ли да приказва за всички и всичко с нея, ще я задържи. Трябва да я почита и обича и най-много да забавлява интелекта и. Нейната природа изисква непрекъснати промени.
 Най-добрите сътрудници за мъжете Близнаци Най-добрите сътрудници за мъжете Близнаци
Вероятно не малко пъти сте чули изказванието, че в тези мъже надълбоко в душите им са се приютили няколко характера и техните стремежи са в...
Според подредбата на звездите, дамата Близнаци си подхожда с мъже от следните зодии:
Съвместимост с мъж Водолей
Това са две пролетни ярки пеперуди, които нехайно се гонят в един топъл майски ден. Този съюз ще се запази със своята безгрижност, на моменти граничеща с безотговорността, дълги години наред и надали може да има някакви неволи, които да попречат на тяхната безконечна младост. От страни е допустимо тази двойка да наподобява като двама глупави подрастващи, безобидно хилещи се един на различен. Но в действителност не е по този начин. Те могат да са извънредно виновни и настоятелен хора. Винаги са подготвени да стартират някое ново забавно и преносимо начинание, където има потребност от тяхната прелестна комуникативност и умеенето да поддържат връзка отлично с хората. Те имат една невероятна дарба, да уговорят безусловно всеки, че има потребност и би трябвало да купи всевъзможна ненужна облага. Жената Близнаци може би ще се опита от време на време " да яхне метлата " и да се впусне в мимолетна случка, само че сдържания " мъж на място " Водолей ще успее да удържи своята обичана, преобразявайки се на същински воин поради нея. Близнаците несъмнено си " падат " по метаморфозите - учудват се на внезапните промени в характера на този мъж и елементарно премислят своите неточности. А той ще ползва тази техника цялостен живот, с цел да резервира тяхната връзка мощна и укрепена. 
Съвместимост с мъжа Лъв
Ето един образец, за една същински обществена и самостоятелна двойка. Те доста постоянно се оказват на оживени места - тя, с цел да блесне пред всички със своя разсъдък, той, с цел да направи проява на надареност и прелест. Може би в профил наподобява, че те са дружно navsqky и когато и да е, само че в действителност не е по този начин. Жената Близнаци чудесно знае по кое време да каже заветните думи на обичания си, поради които той ще захвърли в страни своите привлекателни обожателки. Тя знае точните думи, който ще разсънят въображението на мъжа Лъв. Изобщо Близнаците са изкусни майстори на думите, а този мъж обича точно това - да получава непрестанно похвали. Спокойно може да се смята, че двамата са идеална двойка. 
 Звездите за нея – дамата Близнаци Звездите за нея – дамата Близнаци
Жените от този зодиакален знак са известни най-вече със своя характер, виталната си природа и желанието да живеят живота си на макси...
Разбира се, че може да се приказва за честност в този съюз. Те би трябвало да демонстрират задоволително почитание един към различен. Хладната Близнаци няма да може постоянно да засити хищния му апетит и е доста евентуално, той да " кривне от пътя " скрито от време на време. Но в случай че го направи, то ще бъде по подобен метод, че да не я нарани. Тя ще си остане неговата годеница, неговата обичана.
Съвместимост с мъж Дева
Това е двойка, която има огромно бъдеще. Двойка, която ще сътвори едно идеално семейство.
На завладяващата, кокетлива и от време на време вятърничава жена близнаци и би трябвало тъкмо подобен мъж - Дева, тъй като е остроумен, интелигентен, разумен и бързо ще откри верния метод към нея. Тя ще го притегли със своята заостреност на интелекта и пъргавина. Той доста добре знае, че надали някой би посмял да каже " всичките са глупави и тази е същата ". Той даже е наясно какво може да чака, в случай че някой се опита да " нападне " интелигентността на дамите пред брачната половинка му. Със съвършеното си умеене за другарство тази жена ще завоюва място на своя мъж Дева в цялата система, ситуацията в обществото, неговото застраховане и издигане в обществената стълбица. Той от своя страна ще я притегли със своята внимателност и методичност във всичко. 
Ето в тази двойка им е добре един с различен, освен това семейство, шефът на знаците в астрологията е един - Меркурий. Умен, остроумен, разумен - мъжът Дева бързо намира метод към завладяващата, вятърничава и кокетлива жена Близнаци. Тази жена притегля със своята пъргавина и заостреност на интелекта. Той знае, че за неговото котенце никой няма да посмее да каже „ всички дами са глупачки и тази е същата “. Девата даже е наясно какво да чака, когато човек се пробва да си отвори устата за просветеност на дамите пред брачната половинка му. Този простак ще бъде вербално разчленен, като дисекция на жаба на маса за опити. Със своето умеене да поддържа връзка дамата Близнаци завоюва място на мъжа си Дева в системата, състояние в обществото, обезпечава издигането му по обществената стълбица. Мъжът Дева притегля дамата Близнаци със своята методичност и внимателност във всичко. Той умее да събере всички умни, само че от време на време безредни мисли в хубав ред. Близнаците почитат и постоянно случат своя мъж Дева, не се стараят да завържат интриги на страни – „ мъжът ми, по този начин или другояче, ще ме разкрие, тъй че за какво да пожертвам “ – мисли си дамата Близнак, поглеждайки към обикалящите я в близост кавалери.
 Странните качества на Близнаците Странните качества на Близнаците
Всеки има в живота си най-малко един представител на зодия Близнаци. Понякога не ги разбираме, а това се дължи на техните странни качества....

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР