Тя се вижда и с невъоръжено око. Но заради нея

...
Тя се вижда и с невъоръжено око. Но заради нея
Коментари Харесай

Румен Радев С Гневни И Тежки Думи За Адската Катастрофа Край Своге

" Тя се вижда и с невъоръжено око. Но поради нея умират хора и без значение какво ще бъде заключението на следствието, пътят е неприятен и това е реалност, а парите са изядени. И по този начин е освен в Своге. Ако нямаме най-накрая дейно наказване, не можем да променим системата, а на всички места се вихри безотговорност ", изясни президентът.

По отношение на обстановката отпреди две седмици на кръговото придвижване в Харманли, Радев изясни, " не очаквайте от мен да разясня пътен случай - по тази причина си има съответните способени органи и всеки, без значение кой, би трябвало да носи отговорност пред закона при нарушение ".

" Няма по какъв начин обаче да се отмине фактът, че цели институции са впрегнати, с цел да раздухват случая ", добави той и добави, че по този начин се прикриват действителните кавги с жертвите по пътищата и тяхното положение, със застраховането, със срутва на Търговския указател и на задграничните вложения, корупцията.

Припомняме, при тежката злополука край Своге на 25 август починаха 17 души. Сред починалите имаше и 13-годишно дете. Много други пострадаха. Състоянието на настанените в " Пирогов " дами е най-тежко.

По случая стартира инспекция. Прави се и без значение следствие. Водачът на автобуса беше арестуван и упрекнат от прокуратурата. Вчера, 29 август, Окръжният съд в София постанови обвиненият да остане с мярка за неотклонение " домакински арест ".

27 август беше разгласен за Ден на народен печал в памет на починалите.

Във връзка с случая и подозрения, че при ремонтирането на пътя не е употребен първокласен асфалт, на 27 август следователи влязоха в постройката на " Трейс Груп Холд " АД, която е измежду главните реализатори на ремонта на пътния сектор край Своге, написа нюз.бг.

На 28 август управляващите започнаха инспекция и във компанията " Мега-инвест холд ЕООД " в Дупница, която е сътрудник на " Трейс груп ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР