Тя се слави като една от най-вървежните в момента в

...
Тя се слави като една от най-вървежните в момента в
Коментари Харесай

Ето защо гаджето на Наско Колев не се съблича: Лидия потресе със сплескан мъжки з@дник! (СНИМКИ)

Тя се слави като една от най-вървежните сега в чалгата, въпреки да не се бе събличала като останалите. Лидия, която е и гадже на рапъра Наско Колев, минаваше за доста стилна и възпитана, заради което отказвала да се щрака без облекла. Дрън-дрън...

Едва в този момент се разбра за какво певицата постоянно се демонстрира облечена и подчертава най-много на лицето си, трансформирано от рекорден брой пластични интервенции и всевъзможни други интервенции. Ами просто, тъй като тялото й е толкоз кльощаво, че не става за разсъблечени фотосесии. Особено задницата, която мнозина дефинираха за спихнала, сплескана и... мъжка.

" Лидия, къде са ти формите бе, момиче?! И ти ли страдаш от анорексия и имаш хранително разстройство?! Да си беше седяла с парцалките, тъй като тази панорама несъмнено е всичко друго, само че не и апетитна ", разясняват консуматори в нета.

Не са малко мъжете, които поучават чалгарката да яде повече, че да се снабди с някакви женски форми, от които в този момент наподобява тотално ощетена. " Женското тяло би трябвало да е като китара, като цигулка, а не като сопа като теб. Хубавичка ти е физиономията, само че в случай че си легнем, ще се изръбя целият. Не знам тоя Атанас Колев по какъв начин те " оправя ", само че не му изпитвам завист ", " нахрани " я следващият консуматор.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР