Тя се скрива и разкрива, Тя се слива и разлива, Тя се

...
Тя се скрива и разкрива,
Тя се слива и разлива,
Тя се
Коментари Харесай

Азарей: Новолуние във Везни, не изпускайте гребена на вълнат...



Тя се скрива и разкрива,

Тя се слива и разлива,

Тя се цялостни и изпразва,

Тя се осветява и подарява!

Луната постоянно е била тайнственост за земляните. Хем я виждат, хем не я виждат цялата. Хем се преценяват с нейното придвижване, хем се чудят по какъв метод им въздейства на живота.

Добре, че предците ни са я изследвали, та я познават, и мурафетите ѝ знаят. Хем я гледат, хем ѝ уйдисват на настроенията!

Месечина е въпреки всичко!

Меси месеца. Меси погачата на живота. Меси и дамата. Изпълва я, смирява я. Движи водите на океани и морета. Тя, онази далечната, светеща, изменяща се.

Месѝ Месечино!

Та през днешния ден, като влезе в зодиакалния знак Везни, ще ни подухва по какъв начин по-добре да ондурдисваме брачните си задължения и да се оправяме в това нещо, което назоваваме партньорство. Там дето двама се спогаждат. Там, където ние се срещаме с другите и откриваме себе си.

Та тъкмо там, ще създадем нещо ново. Как се прави баланс, в случай че две теглилки не си тежат на мястото? Едно мъжко и едно женско начало. Тия търсят естетика. А ще я найдат ли?

Истината, правдата и справедливостта са скрити тук. Но Темида не е сляпа, а вижда Светлината, която е скрита зад чистотата, правотата и честността.

Красотата и изяществото, които си хармонират ще разкрият един нов свят, в който царува баланс на деликатност, успокоение и улегналост.

Всички гореспоменати аспекти са креативен начала, които вие може да поставите през днешния ден и през идните дни, с цел да се качите на гребена на вълната на новолунието във Везни, което ще се случи в 14:07 часа.

Пожелайте си!

Копнейте!

Вярвайте!

Реализирайте!

Азарей, 2021, 0898 623 851,
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР