Тя се разкрещя срещу мен какво се случва и какво

...
Тя се разкрещя срещу мен какво се случва и какво
Коментари Харесай

Битата фелдшерка в Горна Оряховица: Телесните травми ще зараснат лесно, но психическите ще ми оставят белег за цял живот

Тя се разкрещя против мен какво се случва и какво върша. Аз не отговорих и влязох в манипулационната за лекарство. Тогава без да схвана тя ме удари. Усетих, че ми потича кръв от носа. Телесните контузии елементарно ще зараснат, само че психическите контузии са доста по-големи и ще ми би трябвало доста време, с цел да ги преодолея. Ще ми оставят белег за цялостен живот.

Това сподели пред камерата на БТВ фелдшерката от Спешното поделение в болничното заведение в Горна Оряховица, която беше ударена с телефон от 35-годишна жена. Колеги на медицинския чиновник също описаха за случая. "Жената беше нападателна от самото начало. Не спираше да крещи и да заплашва. Явно беше изнервена и си изкара всичко на нас. Връхлетя в манипулационната зала и удари колежката. Никой не очакваше да се случи това. Влезе доста бързо. Нямаше никакъв проблем от наша страна. Вербалните офанзиви са всекидневие за нас. Да ни протягат ръка и да ни удрят е по-рядко, само че да наскърбяват и да крещят се случва всеки ден. Дори и нощес имахме сходен случай и се наложи да викаме полиция, поради нападателен компаньон на пациент ", разкриха лекарите.

"Подаването на групова оставка няма да реши казусът. Не сме взели решение за групова оставка. Всеки взима решение самичък за себе си. Ще обсъждаме тематиката след няколко дни ", добави шефката на Спешното поделение в Горна Оряховица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР