Тя се превърна в истински секс символ и продължава да

...
Тя се превърна в истински секс символ и продължава да
Коментари Харесай

3 тайни за красота от Никол Кидман

Тя се трансформира в същински секс знак и продължава да пази своята известност вече двадесет години. 

Често причисляват Никол Кидман към жените без възраст: с годините тя става единствено по-привлекателна. А неотдавна актрисата се появи на аления килим в именита рокля от реклама на парфюм. И облеклото ѝ седеше не по-лошо отпреди 20 години.

Как го прави Кидман? Звездата твърди, че има единствено няколко секрети на естетика и прелест.

Перфектна кожа

Някои считат, че Никол си пада по инжекциите за хубост, само че артистката твърди, че върви на козметик на всеки няколко години. През останалото време тя се придържа към елементарни правила.

Първо, Кидман постоянно усърдно почиства кожата си преди лягане. Дори да е доста изтощена, тя употребява специфични салфетки.

Освен това Никол обича артикули с ретинол: те оказват помощ на кожата й да остане млада и сияйна. Но козметиците поучават да внимавате с този съставен елемент, той може да аргументи обриви и не е подобаващ за всички.

Движение

Кидман счита, че главната загадка на нейната хубост е непрекъснатото придвижване. Като дете актрисата е била научена да тича заран, тя към момента ги практикува. Никол има вяра, че тичането ѝ оказва помощ да остане будна и здрава: когато е в неприятно въодушевление, тя обува маратонките си и излиза от къщата, подреждайки мислите си.

Актрисата също почива интензивно: с изключение на, че обича да бяга, тя кара колело, да плува. Кидман поучава да измислите нови занимания, с цел да не ви омръзне спортът. Никол обича йога, само че не я счита за средство за поддържане на фигура, звездата извършва тези тренировки като медитация и опция за усмиряване на мозъка.

Хранене

Разбира се, положението на тялото и кожата зависи от диетата. Експертите са сигурни, че диетата е 80% от триумфа в трансформацията. Никол знае това, по тази причина нейната диета се състои от здравословни и питателни храни.

За закуска актрисата избира зърнени храни: обичаната й е ориз с горски плодове, бадеми и канела. Допълва първото хранене на Кидман с чаша мощно кафе, само че в последно време избира матча с кокосово мляко.

За обяд Никол яде огромна порция зеленчукова салата . Тя обича салата от печени зеленчуци, райска ябълка и семена от нар. Актрисата добавя ястието със сьомга или пилешка пържола и филийка свеж самун.

А за вечеря Кидман може да се почерпи: тя е почитател на италианската кухня и изключително на пастата . Вярно, Никол избира разновидности без месо и получава порция протеин вечер от салата с морски блага.

Никол счита правилото 80/20 за главната загадка на нейната диета: 80% от нейната диета се състои от потребни, здравословни ястия, а 20% обожава шоколад, бързо хранене и други висококалорични ястия. 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР