Тя се превърна в една от най-одумваните и антипатични за

...
Тя се превърна в една от най-одумваните и антипатични за
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Какви ги е вършила глезлата Кристи с продуцента на Биг Брадър Краси Ванков?! (СНИМКИ)

Тя се трансформира в една от най-одумваните и антипатични за феновете участничка в Биг Брадър. Да, приказваме за глезената и истерична Кристи, която плача, тръшка се и подреди три реда сълзи и сополи по тази причина, че останала за малко без цигари и пиячка.

" Ама, Биг Брадър, аз не мога по този начин. Аз не мога да живея по този начин. Имам си моите дребни удоволствия, без които просто не действам, не мога. Това са цигарите. Моля ви просто да си ми дадете цигарите. И нещо за пиянство, в случай че може. С нищо не съм заслужила това отношение, то за мен е гнет. Важни са ми тези дребни неща да ги имам ", намилаше цялата обляна в сълзи и с разтечен грим Кристи преди дни.

А фенове и съквартиранти тотално я намразиха за това. Е, оказа се, че лиглата е лигла, тъй като е гъста със самия продуцент на Брадъра, който този сезон е Краси Ванков. Знаем, че Ванков продуцираше и поредицата " Съдби на кръстопът ", в които... да, взела участие е точно Кристи, още през 2018-та.

Близки до Ванков настояват, че двамата с лиглата не просто са работили дружно, а са се потрудили и в чаршафите. Така че няма да е чудно, в случай че тя се окаже и подставено лице в Брадъра, един тип сътрудник. Тепърва ще забележим какво ще се случи с нея и останалите.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР