Tя се появи със свръхпровокативен тоалет на мача на Кубрат

...
Tя се появи със свръхпровокативен тоалет на мача на Кубрат
Коментари Харесай

НАПАСТ: Нора Недкова се залепи за шампион по бокс


Tя се появи със свръхпровокативен тоалет на мача на Кубрат Пулев и Хюи Фюри и провокира възторг, дори привлечени вниманието на Мануел Чар - диамантеното момче на бокса, което бе посетител на мача.

Нора бе съумяла да се снабди с ВИП-пропуск, който й даде опция да гледа мача надали не от първия ред. 24-годишната изкусителка дойде съвсем полугола, с транспарантната черна рокля.

Иначе 34-годишният ливанец от сирийски генезис Мануел Чар съобщи, че на драго сърце би се бил с Пулев, а също така му честити и успеха. Чар завоюва една от международните трофеи в тежка категория през ноември 2017. Той даже съумя да победи по точки съветския колос Александър Устинов, който към този момент има загуба и от Кобрата. Ливанецът трябваше да се бие с Фрес Окендо преди месец, само че бе заловен с допинг.

Междувременно при овакантяване на залата, двамата с Нора сякаш инцидентно се засякоха. Последваха фотоси, диалози, замяна на телефоните и даже обятия. Нора към този момент призна, че сега е свободна и търси своя рицар на бял кон.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР